Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Σε αυτή την «ομόφωνη απόφαση» ψήφισαν και οι βουλευτές της αριστεράς;


Μπορεί οι βουλευτές να αμείβονται με περισσότερα από 8.000 € το μήνα και να αποτυγχάνουν στο βασικό τους έργο (που είναι η σωστή διοίκηση της χώρας), αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αποφασίσουν ομόφωνα ότι πρέπει να πάρουν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από το κράτος προκειμένου να εξοπλιστούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!
 
Σύμφωνα με την απόφαση (αρ. πρωτοκόλλου 13986, αρ. διεκπεραίωσης 9938) που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, κάθε βουλευτής και ευρωβουλευτής δικαιούται να προμηθευτεί επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, πολυμηχάνημα, fax, λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφεόυ, τηλεφωνικό κέντρο και δορυφορικό δέκτη, με έξοδα του κράτους. Το ποσόν κυμαίνεται από 2.500 € μέχρι και 5.500 € ανά βουλευτή, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσόν ανέρχεται περίπου στο 1.000.000 €!

Μπορεί το ποσόν να είναι αμελητέο μπροστά στο οικονομικό έλλειμα της χώρας, αλλά έστω και σημειολογικά είναι προκλητικό! Τη στιγμή που οι βουλευτές των 8.000 € μηνιαίως αποφασίζουν ότι πρέπει να περικοπούν επιδόματα και μισθοί σε χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, οι ίδιοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους, ότι πρέπει να επιδοτηθούν από το κράτος για να αγοράσουν υπολογιστές. Όπως και να το δει κανείς, ακούγεται κάπως άσχημα...

Αλήθεια, σε αυτή την «ομόφωνη απόφαση» ψήφισαν και οι βουλευτές της αριστεράς;

Αν θες ολόκληρο το ΦΕΚ, πάτησε εδώ

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.