Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Προβάδισμα νίκης από την πρώτη Κυριακή για τον Κ. Χατζή

 Γράφει η Γαλάζια Νεολαία
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό της εκλογής προέδρου ΟΝΝΕΔ, καθώς ο Κώστας Χατζής διατηρεί προβάδισμα νίκης. Έχοντας πείσει τους νέους της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί σταθερό προβάδισμα σχεδόν σε όλους τους νομούς της χώρας, με εξαίρεση τη Θεσσαλονίκη που προηγείται ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και 1-2 νομούς ακόμα που το αποτέλεσμα εμφανίζεται οριακό.

Το γεγονός αυτό οδήγησε την πλευρά Παπαμιμίκου και στην απέλπιδα προσπάθεια να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα εκλογικά κέντρα ανά τη χώρα,προκειμένου να δυσχεράνει τη συμμετοχή.

Παράδοξο βέβαια γεγονός για κάποιον που «θεωρητικά» δηλώνει υπέρμαχος της ανοικτής διαδικασίας, αλλά επιβεβλημένο όταν προσπαθείς να κερδίσεις την προεδρία με μόλις έναν νομό της χώρας να σε στηρίζει.

Η πλευρά Xατζή διατηρεί χαμηλούς τόνους παρά το γεγονός πως εμφανίζεται ως η πλέον αξιόπιστη λύση για μία νεολαία που να συμβαδίζει με τις αρχές που ο Αντώνης Σαμαράς θέτει και να μπορεί να παράγει έργο και πολιτικές θέσεις.

Για αυτό και καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν με νόημα πως οι στενοί συνεργάτες του Προέδρου στηρίζουν τον Κώστα Χατζή, όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις.
Γαλάζια Νεολαία

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.