Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Αποφασισμένος να διαγράψει τον πρώτο βουλευτή που θα διαφοροποιηθεί εμφανίζεται ο Σαμαράς!

Σαφές και αυστηρό μήνυμα προς την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη , την οποία όμως δεν κατονόμασε, έστειλε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, από την Κοζάνη, όπου μίλησε στο προσυνέδριο του κόμματος για την ενέργεια.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με την εφημερίδα "Βήμα", έχει αποφασίσει να διαγράψει τον πρώτο βουλευτή που θα διαφοροποιηθεί και δεν θα ανεχθεί άλλο διαφοροποιήσεις και «προβληματικές συμπεριφορές» , όπως λένε συνομιλητές του. 

Η κίνηση για πειθαρχικές κυρώσεις θεωρείται επιβεβλημένη σε μια επιχείρηση να «σφίξουν τα λουριά». «Ως εδώ και μη παρέκει. Όλα έχουν τα όριά τους» είναι η φράση που κυριαρχεί στη Ρηγίλλης, στην οποία έχει παγιωθεί η άποψη ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις διαγραφές.

Ωστόσο ο κ. Σαμαράς δεν εξετάζει να διαγράψει- τουλάχιστον στην παρούσα χρονική περίοδο- την κυρία Μπακογιάννη παρά τα εσωκομματικά προβλήματα που θεωρεί η ηγετική ομάδα ότι δημιουργεί το τελευταίο διάστημα. 

Στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ υπάρχουν εισηγήσεις για διαγραφή της πρώην υπουργού, αλλά ο κ. Σαμαράς, παρά την οργή του για τις κινήσεις της, είναι πιο μετριοπαθής από αρκετούς στενούς συνεργάτες του. 

Γι΄ αυτό χθες από την Κοζάνη έστειλε ένα ακόμη μήνυμα, ευελπιστώντας να επιτύχει την εσωκομματική ηρεμία, αν και «έδειξε» με τις φράσεις που χρησιμοποίησε την πόρτα της εξόδου στην κυρία Μπακογιάννη.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.