Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΟΝΝΕΔ: ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ Ή ΚΟΡΟЇΔΙΑ ;;;;;

Στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση (;;;), τα αυτονόητα κατακτώνται με κόπο και αίμα. 
Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου Κώστα Χατζή χρειάστηκε να δώσουν πραγματική μάχη για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους να συμμετέχουν στη διαδικασία, στην οποία όπως φαίνεται κάποιοι τους θέλουν απόντες. 
Μετά από μία εβδομάδα (!) διαβουλεύσεων, οι εκπρόσωποι του Χατζή – οι μόνοι που έχουν καταθέσει πρόταση για 1034 εκλογικά κέντρα σε όλους τους δήμους της χώρας - κατάφεραν να αυξήσουν τον αριθμό των εκλογικών κέντρων σε  150  αντί των  ...70(!!)  που επιθυμούσαν διακαώς κάποιοι από τους «κομματάρχες» της επιτροπής. Οι ίδιοι «κομματάρχες» που με μανία προσπάθησαν να αποκλείσουν τους ομογενείς. Θυμίζουμε ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. υπήρξαν 1500 εκλογικά κέντρα. 
Για ποιο λόγο θέλουν κάποιοι –στην πλάτη του Προέδρου της Ν.Δ. - να μετατρέψουν μια ανοιχτή διαδικασία νεολαίας σε εκλογές συγγενών και φίλων (και συνεταίρων), είναι κάτι που δεν τολμάμε να υπολογίσουμε. Η φήμη ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν το φιλί της ζωής στην ετοιμοθάνατη υποψηφιότητα του Παπαμιμίκου, ίσως είναι απλά φήμη...
Το σίγουρο είναι ένα: Aυτοί οι κύριοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκλείσουν. Θα κληθούν να απαντήσουν και στον τελευταίο νέο στην πιο μακρινή γωνιά της πατρίδας μας, για ποιο λόγο του στερούν το δικαίωμα να διαδραματίσει ρόλο στις εξελίξεις. 
Τα ονόματά τους θα δοθούν στη δημοσιότητα πολύ σύντομα, όπως και αυτά των πόλεων και των οργανώσεων τις οποίες απέκλεισαν ή θέλησαν να αποκλείσουν.
 
Κύριοι, θα αναγνωρίσετε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. 
Δυστυχώς για εσάς, για τον υποψήφιό σας και τις εταιρείες σας, οι νέοι ΠΑΝΤΟΎ θα ψηφίσουν. 
Κύριοι προφανώς δεν έχετε καταλάβει σε ποιο κόμμα τώρα ανήκετε. 
Είστε στη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και οι νέοι της λέγονται ΟΝΝΕΔ.
Γαλάζια Νεολαία

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.