Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Δελτίο Τύπου Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το  Γραφείο Τύπου  του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης  και Θρησκευμάτων εκδίδει την ακόλουθη δήλωση σε απάντηση των ανακοινώσεων της τομεάρχου  Παιδείας της ΝΔ, Ελίζας Βόζεμπεργκ
Από την απάντηση της Ν.Δ. είναι σαφές ότι δεν  έχει θέση και προσπαθεί να αντιπαρατεθεί  μόνο με ψευτοεπικοινωνιακούς όρους.
Θα συνιστούσαμε στη Ν.Δ. να αφιερώσει περισσότερο  χρόνο στην ανάγνωση των προτάσεων του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας και να προετοιμαστεί για το διάλογο στη Βουλή.
Γραφείο Τύπου  Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

2.  Συγχώνευση  φορέων
Με βάση την απόφαση του Πρωθυπουργού περί κατάργησης, συγχώνευσης ή μεταφοράς αρμοδιοτήτων των φορέων, η  Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, αποφάσισε τη συγχώνευση των κάτωθι εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΔΒΜΘ:
1.  Παιδαγωγικό  Ινστιτούτο (Π.Ι.), 
2. Κέντρο  Εκπαιδευτικής Έρευνας (Κ.Ε.Ε.),
3. Οργανισμός  Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (Ο.ΕΠ.ΕΚ.)
Ο συντονισμός  των διαδικασιών για την συγχώνευση των τριών αυτών φορέων ανατέθηκε στον κ. Αλέξιο Δημαρά, επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πατρών.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.