Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Θ.Λερούνης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πατάω ελληνικό έδαφος"

Ο κ. Λερούνης εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος για τη λήξη της επτάμηνης ομηρίας του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν.

Έπειτα από 7 δύσκολους μήνες ομηρίας από τους Ταλιμπάν, ο Θανάσης Λερούνης έφτασε στην πατρίδα.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο κ. Λερούνης εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος για τη λήξη της επτάμηνης ομηρίας του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, δηλώνοντας "είμαι πολύ χαρούμενος που πατάω ελληνικό έδαφος μετά από μήνες.

Ένα μεγάλο συγγνώμη για την αναστάτωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους στο Πακιστάν, στην ελληνική κυβέρνηση και στο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, που έδρασε ως άνθρωπος και όχι ως πολιτικός". 

Ο κ. Λερούνης ευχαρίστησε επίσης τον κ. Δόλη, ειδικό απεσταλμένο του πρωθυπουργού, πρέσβη εκ προσωπικοτήτων και τον Έλληνα πρέσβη στο Ισλαμαμπάντ κ. Μαυροειδή, οι οποίοι τον συνόδευσαν με την πτήση 472 του Κατάρ. 
Ευχαρίστησε ακόμη τους Έλληνες πολίτες που συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημά του.
 Σε δηλώσεις του ο κ. Δόλης είπε ότι "κανένα αντάλλαγμα δεν δόθηκε στους Ταλιμπάν. 

Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, της ελληνικής διπλωματίας, του έθνους.

Ο κ. Λερούνης είναι ένα παράδειγμα αντοχής, είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που έζησε επτά μήνες σε δύσκολες συνθήκες ζωής". 

Ο κ. Λερούνης όσον αφορά την επιστροφή του στο Καλλάς επισήμανε ότι "με την υποστήριξη της ελληνικής και της πακιστανικής κυβέρνησης κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω το έργο", 
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.