Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Από τη μία ανακρίβειες και λαϊκισμός και από την άλλη γενικολογίες και υπεκφυγές


Συνέντευξη υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ στη veto. Καθαρή υπεροχή του Αξιώτη
Από τη μία ανακρίβειες και λαϊκισμός και από την άλλη γενικολογίες και υπεκφυγές.
Έτσι προσπαθούν να κάνουν πολιτική οι Παπαμιμίκος και Χατζής.
 Ο χατζής ξεκινά παραθέτοντας ψεύτικα βιογραφικά στοιχεία, για άλλη μία φορά, δηλώνοντας πολιτικός επιστήμονας, την ώρα που δεν έχει περάσει ούτε έξω από το πολιτικό! Ας μας δείξει λοιπόν το πτυχίο του!
Στη συνέχεια ο Παπαμιμίκος στην ερώτηση με ποια πολιτική της ΝΔ διαφώνησε δημόσια τα τελευταία χρόνια, απαντά λέγοντας σε τι διαφωνεί τώρα. Το γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έκανε ούτε καν δημόσια τοποθέτηση πόσο μάλλον να διαφωνήσει δεν το λέει. Αλλά πως να γίνει αφού στα όργανα της ΟΝΝΕΔ δεν παραβρέθηκε ποτέ, ίσως εντός του γραφείου του κ. Στυλιανίδη να έλεγε τη γνώμη του...
Ο Χατζής από την άλλη θέλει να επιβάλλει αυστηρή κομματική πειθαρχία στα μέλη της ΟΝΝΕΔ, και ως εκ τούτου θεωρεί βλάβη στην παράταξη το να διαφωνούμε δημόσια. Η δημόσιες διαφωνίες δηλαδή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά τη γνώμη του προκάλεσαν βλάβη?? Έχει σκοπό να απαγορεύσει στους ΔΑΠίτες και τις ΔΑΠίτισσες να μιλούν και να εκφράζονται ελεύθερα, όπως κάνουν τόσα χρόνια?
Στην ερώτηση δε προς τον Παπαμιμίκο για την ύπαρξη θητείας στον πρόεδρο της ΝΔ, μας απαντά με την πρότασή του για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ... και στη συνέχεια μας παραθέτει το τι ισχύει τώρα στο κόμμα της ΝΔ. Ευχαριστούμε Αντρέα για την πληροφορία, αλλά δεν ζητήσαμε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, Απάντηση θέλαμε.
Ενώ ο Αξιώτης, έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις, τόσο για το πότε και που διαφώνησε με κυβερνητική πολιτική, για τις τομές που θέλει να κάνει στην ΟΝΝΕΔ, για τη θητεία, για τη ψήφο στους μετανάστες κ.α..
 Με εκτίμηση,
Καραγιαννίδης Θεόδωρος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.