Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η πατρίδα μας καταστράφηκε και οι ΚΛΕΦΤΕΣ διεφθαρμένοι πολιτικοί...ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και μιλάνε, αντί να εγκαταλείψουν την Ελλάδα

(New York Times)

Greece erupts as men from IMF prepare to wield axe


Η πατρίδα μας καταστράφηκε και οι ΚΛΕΦΤΕΣ διεφθαρμένοι πολιτικοί, ειδικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και μιλάνε, αντί να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. 

 Προσπαθούν, με θεατρινίστικες ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ στην Βουλή της Siemens να παραπλανήσουν τον λαό, γιά τις... ''πολιτικές'' ευθύνες σε σκάνδαλα. Ποινικές ευθύνες για μίζες και κλοπή δημόσιου χρήματος, δεν υπάρχουν;

Να βοηθήσουμε την Ελλάδα, αλλά πως;
''Ταμείο στήριξης''; Ξεχάστε το... Δεν θα δώσουν χρήματα οι Ομογενείς, εξαιτίας των σκανδάλων του παρελθόντος με την ''εξαφάνιση'' χρημάτων τους γιά σεισμοπαθείς, πυρόπληκτους κ.ά.

''Επενδύσεις στην Ελλάδα''; Αδύνατες, εξαιτίας γραφειοκρατίας και διαφθοράς στις δημόσιες Υπηρεσίες της.

Μία πρακτική λύση υπάρχει: Να παρακινήσουμε Αμερικανούς συμπολίτες μας, σε προσωπικό επίπεδο, να επισκεφθούν την Ελλάδα. 

Ας βάλουν αυτό ως στόχο Οργανώσεις, Ομογενείς. 'Ολα τ' άλλα είναι ''ιστορίες γιά αγρίους'', που τα ''πιπιλίζουν'' οι πολιτικάντηδες (και οι κομπιναδόροι ΣΑΕριτζήδες), γιά άλλους σκοπούς. Κατά συνέπεια, ας πράξουμε το αυτονόητο καθήκον μας οι απλοί Ομογενείς (επισκεπτόμενοι και οι ίδιοι την πατρίδα).

Greece's Credit Rating Cut To Junk Status As Europe's Debt Crises Worsens

Κυβέρνηση και νταβατζήδες-ΜΜΕ, πάλι συσπειρωμένοι κατά της Ελλάδας και του λαού της
Στα 120-150 δισ. ευρώ, η βοήθεια-δάνειο στην Ελλάδα. Σκληρά μέτρα-σοκ με αύξηση στα όρια απολύσεων και περικοπές 13ου-14ου μισθού. Οργισμένες αντιδράσεις από τα Συνδικάτα, συγκρούσεις-ξύλο... Γαλλική εφημερίδα μαζεύει υπογραφές συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό, που ''δεν φταίει αν οι αγορές τον σπρώχνουν να ματώσει"... Πρόβλημα γιά την χώρα, οι ανακολουθίες κυβέρνησης και η αναποφασιστικότητα πρωθυπουργού... Ο GAP παραδέχθηκε -στη συνάντηση με τους συνδικαλιστές- ότι δεν παίρνει πλέον αυτός τις αποφάσεις... Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα ελληνικά συνδικάτα που ήδη κάνουν απεργίες, αλλά οι εύποροι και οι ισχυροί που έχουν συνηθίσει να ζουν στο ελληνικό κράτος χωρίς να συνεισφέρουν σε αυτό... Τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα ''εξουσίας'', έχουν... προεισπράξει(!) τις κρατικές επιχορηγήσεις γιά τα επόμενα 5 χρόνια... Στην Ελλάδα, ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι οι πολιτικοί-λαμόγια και ακόμα μιλάει ο...Μητσοτάκης!

Πότε θα τις κλείσουν τις κομματικές Οργανώσεις στις ΗΠΑ τα κόμματα της Ελλάδας; Σε τι χρησιμεύουν στην Ομογένεια (μόνο ζημιά κάνουν), εκτός από το να πάνε 100-200 κομματόσκυλα να ψηφίζουν στην Ελλάδα, με έξοδα που πληρώνουν τα κόμματα, με ''πονηρής'' προέλευσης χρήματα;


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.