Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!






 
Πρώτα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντίου και της πολιτικής ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ!



Δεύτερον στον άξιο δημοσιογράφο και πολιτικό με συνείδηση ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ.
Και τρίτον στον νέο αλλά άξιο πολιτικό ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ME ΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!



O BENIZEΛΟΣ Ή "ΒΕΝΙ", "ΜΕΓΑΣ ΕΞΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ":

"Όλα τα κόμματα είναι ίσα, αλλά μερικά κόμματα ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ", ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 40 ΕΔΡΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 3/5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ."




Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, τότε το νομοσχέδιο πέρασε με
172 ΝΑΙ, ΕΝΑΝΤΙ 121 ΟΧΙ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 132 ΝΑΙ, ΕΝΑΝΤΙ 121 ΟΧΙ (ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ BONUS των 40 εδρών!). 172+121 δεν μας κάνει 300 άρα κάποιοι δεν ψήφισαν καθόλου.

Δεδομένου του ότι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ΟΧΙ,έχουμε 160-3=157 ΝΑΙ από το ΠΑΣΟΚ, που στην ουσία είναι 117 ΝΑΙ (ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ BONUS TΩΝ 40 ΕΔΡΩΝ).
TEΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ (7 Μάη) μαθαίνω ότι ο Παπουτσής ήταν απών και έστειλε εκτός χρόνου SMS την ψήφο του οπότε δεν προσμετρήθηκε. Συνεπώς οι τελικοί ψήφοι του ΠΑΣΟΚ είναι 157-1=156 ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ 40 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΔΩΡΟ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ = 116 ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

172-157=15 ΝΑΙ που προήλθαν ως εξής: Ένα από Ντόρα Μπακογιάννη συν 14 από το ΛΑΟΣ όπως φαίνεται.

Από που προήλθαν τα ΟΧΙ:
91-1 (Nτόρα Μπακογιάννη)= 90 από την ΝΔ
121-90=31 από ΚΚΕ (21) και από ΣΥΡΙΖΑ (13;) Yποθέτω ότι κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ΝΑΙ και ότι όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν ΟΧΙ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ;;;

ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ 3/5 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 3/5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ 18Ο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ "ΒΕΝΙ": TO KKE. Kαι αν και δεν είμαι κομμουνίστρια, δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ ότι σε αυτήν την περίπτωση το ΚΚΕ έκανε μια δημοκρατικότατη πράξη.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο "ΒΕΝΙ" (AYTHN THN ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ONLINE ME TOYΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ) ΖΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΑΟΥΛΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ AΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΞΗΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.