Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ο Ερντογάν στην Αθήνα, θα φέρει και ανασχηματισμό...

Κάρολος Παπούλιας:
''Η χώρα έφτασε στο χείλος της αβύσσου''

''Αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη'' μόνο (αλλά όχι ποινική, γιά κλοπιμαία, μίζες), οι ''ηγέτες'' των πολιτικών- κομματικών καθαρμάτων, που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα της πατρίδας μας.

Πολύωρη αναφορά στα επεισόδια στην Αθήνα, σε όλα τα αμερικάνικα τηλεοπτικά -βασικά- ΜΜΕ

Ψηφοφορία στην Βουλή -6 Μαίου '10- γιά τα οικονομικά μέτρα
: 172 ''ναι'', 121 ''όχι'', 3 ''παρών'' (από βουλευτές ΠΑΣΟΚ, που τέθηκαν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας)...
''Κομματική πειθαρχία'' -που παραπέμπει σε ''μπανανίες''- στους ψηφισμένους από τον λαό, βουλευτές. Με απόφαση του A. Σαμαρά, τέθηκε εκτός Κ.Ο. και κόμματος της Ν.Δ., η Ντόρα Μπακογιάννη, που ψήφισε ''ναι''... Γιώργος Παπανδρέου: ''Υπερήφανος που είμαι Ελληνας της Διασποράς''... Ο (international) GAP ''βούλιαξε'' τα... Χρηματιστήρια και το ευρώ!

- The chaos after Greece's rescue... Coming to a city near you? (The Economist)

Ο ελληνικός λαός
υποφέρει και την ίδια ώρα οι κυβερνώντες, δίνουν χρήματα στον Ταμβάκη και στην υπόλοιπη τυχοδιωκτική ''τσογλαναρία'' του κρατικοδίαιτου άχρηστου (και ανύπαρκτου ως νομικό πρόσωπο στην Ελλλάδα) ΣΑΕ, γιά ταξίδια, ξενοδοχεία, ''συνεδριάσεις'' κ.ά.

Και οι Απόδημοι ν' αγωνιστούμε, γιά να ελευθερωθεί η Ελλάδα από την σύγχρονη ''χούντα''

strikes_athens_may5_10Βάφτηκε με αίμα η ειρηνική πορεία, 5 Μαίου, στην Αθήνα: Τρεις (+1) νεκροί από ''μολότωφ'' σε τράπεζα της Μarfin, 4 τραυματίες... Περισσότεροι από 40 σε νοσοκομεία από τις συγκρούσεις με την αστυνομία, 25 οι συλλήψεις.... «Στην οικογένεια της Marfin θρηνούμε για τη δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας. Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά... Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Marfin.
- Εξοργισμένοι διαδηλωτές, προσπάθησαν να εισβάλουν στην Βουλή (δείτε). Την ίδια ώρα, οι πολιτικοί ''τρώγονταν'' στην Βουλή της Siemens, γιά το αν θα πάνε ή όχι, σε ''σύσκεψη'' υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια!
προβοκάτορες- 150.000 διαδηλωτές, 5 Mαίου, σ' ένα συλλαλητήριο, που όμοιό του δεν είχε γίνει στην Ελλάδα, τα τελευταία 35 χρόνια.
- Συγκρούσεις διαδηλωτών-αστυνομίας σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο.
- Πρώτο θέμα με εικόνες από τις συμπλοκές, στ' αμερικάνικα τηλεοπτικά ΜΜΕ, στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες, τονίζοντας την απαίτηση του ελληνικού λαού ''γιά την τιμωρία ενόχων- κλεφτών πολιτικών και απονομή δικαιοσύνης''.
- Ακούστε τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, γιά τα θλιβερά γεγονότα.
- Τα κανάλια και οι εφημερίδες των νταβατζήδων προσπαθούν να σώσουν το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα! Μαζί τους και μερικά εξαγορασμένα blogs, που ''εξυπηρετούν'' τους νταβατζήδες... ''Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι'', ένα από τα βασικά συνθήματα της πορείας.
- Στην Αθήνα 2.500 αστυνομικοί από την επαρχία, γιά την προστασία βασικά της... Βουλής και των διεφθαρμένων πολιτικών.
- Kυβέρνηση και αντιπολίτευση γνώριζαν από το Σεπτέμβριο την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας. Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της χώρας, γιά χάρη των εκλογών.

--- Greek Unrest Raises Fears About Impact on Bailout
--- Three Reported Killed in Greek Protests
--- Greeks Riot Over Debt Crisis, Try To Storm Parliament
Λαμόγια πολιτικοί-''Καραγκιόζηδες'' πολιτικοί: Με θεατρινίστικες ''εξεταστικές επιτροπές, γιά να καταλογιστούν οι πολιτικές ευθύνες'', προσπαθούν να παραπλανήσουν τον λαό. Γιά ποινικές ευθύνες, ούτε κουβέντα.
Tο νομοσχέδιο γιά την εφαρμογή των μέτρων στήριξης από ΕΕ-ΔΝΤ (εισηγητική έκθεση)
- Αγανακτισμένοι πολίτες, προπηλακίζουν τους πολιτικούς σε δημόσιους χώρους.
- ΜΕΓΑλος ''αγώνας'' των
χαβουζο- MME των νταβατζήδων στην Αθήνα, να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και με ''ανταποκρίσεις'' των πρακτορίσκων, να παρουσιάσουν το ΔΝΤ σχεδόν ως... ''ευλογία γιά την Ελλάδα''!
- Η ''Οργανωμένη'' Ομογένεια ΗΠΑ, διαλυμένη και αδύναμη, δεν μπορεί να βοηθήσει την πατρίδα.

- Eπέμβαση ευρωπαϊκών ειδικών δυνάμεων καταστολής στην Ελλάδα;

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.