Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Στο μέγαρο Μαξίμου, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας έκαναν δηλώσεις στην μητρική τους γλώσσα. Ο Ερντογάν στα τουρκικά και ο GAP στ' αγγλικά.


Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Στο μέγαρο Μαξίμου, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας έκαναν δηλώσεις στην μητρική τους γλώσσα. 

Ο Ερντογάν στα τουρκικά και ο GAP στ' αγγλικά.
21 συμφωνίες-μνημόνια μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ομογένεια απαιτεί: Να ΜΗΝ καεί το ''μπορντέλο'' η Βουλή...
(Επειδή εκεί συναλλάσσονται οι Ελλαδέμπορες πολιτικοί, με τους ελλαδέμπορους ΣΑΕριτζήδες, στα φανερά. Αν καεί, θα συναλλάσσονται στα κρυφά).

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ όταν θα είναι ο GAP Νέα Υόρκη 21-22 Ιουνίου; Γίνονται οι σχετικές συζητήσεις στο γκέττο και αλλού.
''Φήμες'' ότι πίσω από τις κινητοποιήσεις είναι οι δεξιοί και χουντοβασιλικοί, μόνιμοι ''επιβήτορες'' της Ομοσπονδίας.
''Απολογισμός οικονομικός'' γιά παρέλαση Ν. Υόρκη: Καταθέσεις (έσοδα) 274.601. Πληρωμές (έξοδα) 205.356 δολ.  Ο ''απολογισμός'' δόθηκε σ' ένα χαρτί, χωρίς υπογραφές, χωρίς επικύρωση λογιστή.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει... Οι πολιτικοί προστατεύουν το ''μπορντέλο'' τους... Πανελλαδική απεργία 20 Μαίου.
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ: ''Η πολιτική δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη χώρα... Τα κόμματα είναι διαπλεκόμενα... Απροθυμία όλων των κομμάτων να κόψουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται''.
Ο υπουργός ''ελεγχόμενης Δικαιοσύνης'': ''Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο''.
Βολεμένος ''βουλευτής'' της Βουλής της Siemens, γνωστής και ως ''μπορντέλο'': ''Αήθεις επιθέσεις κατά του κύρους του Κοινοβουλίου και της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας''. (Το ''κύρος'', το ευτέλισαν οι ίδιοι οι βολευτές-λαμόγια. ''Αντιπροσωπευτική'', από πότε έγινε, η της παραγραφής, ασυλίας, διαπλοκής, διαφθοράς, κομματικής πειθαρχίας;)

- Χωρίς υπαλλήλους θα μείνουν τα προξενεία; Αρκετοί ετοιμάζονται, ειδικά ΗΠΑ, να ''εξέλθουν'' εξαιτίας περικοπών.


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.