Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Παιδεία παιδιών Ομογενών: 'Ελλειψη σοβαρότητας ή υποτίμηση νοημοσύνης των Απόδημων;

Η εξαπάτηση των Απόδημων από τις ελλην. κυβερνήσεις, δεν έχει τελειωμό
 
Με τον πρόεδρο του (ουσιαστικά ανύπαρκτου, κρατικοδίαιτου) ΣΑΕ συζήτησε θέματα Παιδείας Απόδημων η υπουργός Παιδείας, 'Αννα Διαμαντοπούλου. 

Ποιούς αντιπροσωπεύει ο ''παγκόσμιος'' πρόεδρος του ΣΑΕ, αφού η Ομογένεια ΔΕΝ ασχολείται, ούτε υπολογίζει την απάτη που ονομάζεται Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού; Το ζήτημα Παιδείας των παιδιών των Ομογενών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί να την υποτιμά ο κάθε τυχοδιώκτης πρόεδρος ΣΑΕ ή ο κάθε παπατζής Συντονιστής περιφέρειας ΣΑΕ, γιά προσωπική προβολή ή η κάθε άσχετη με Ομογένεια υπουργός. 

Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια τους προβοκάτορες ''μεσολαβητές'' ψευτοηγέτες, που αντιπροσωπεύοντας τον εαυτόν τους, πωλούν ''φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες'' σε πολιτικούς στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι το ΣΑΕ δημιουργήθηκε γιά να διαλύσει τις ομογεν. Οργανώσεις κι αυτό αποδείχτηκε στην πράξη.
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.