Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

'Ετσι όπως κατάντησαν στο γκέττο -Αστόριας Νέας Υόρκης- αυτοί τους πρέπουν - Αναβολή γιά 19 Ιουνίου, των εκλογών

Τα ίδια ''λαμόγια'' ζητούν την...ψήφο των αντιπροσώπων συλλόγων!
Αναβολή γιά 19 Ιουνίου, των εκλογών

Η Εφορευτική Επιτροπή ''δεν μπορεί να βρει άκρη'' με τους υποψήφιους και τους συλλόγους-''μαϊμούδες''... Στο 1/4 από τους υποψήφιους, δεν έπρεπε να επιτρέπεται ούτε η είσοδος στην Οργάνωση... Το ''συνέδριο''-απάτη (2007) που δεν έγινε ποτέ, ήταν και η αιτία της τυπικής διάλυσης της Ομοσπονδίας... Η Ομογένεια ΔΕΝ ασχολείται με την ασοβάρευτη Οργάνωση των άξεστων και ανίκανων πολιτικών απατεώνων, καταχραστών... (Περισσότερα)

Πιστοποίηση της διάλυσης
... Εφορευτική Επιτροπή: ''Πολλαπλές ελλείψεις που προέρχονται από την ανεπάρκεια αρμοδίων διοικητικών οργάνων της Ομοσπονδίας... Διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις ετών''. (Kαι αντί να κάνουν αυτοκάθαρση, τα ψώνια του γκέττο, σα να μην συμβαίνει τίποτα, πάνε σ' εκλογές)
Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Πιθανός ο αποκλεισμός του ενός συνδυασμού (JJ) από τις εκλογές, επειδή οι σύλλογοι- σφραγίδες που έχει, ξεπέρασαν και αυτούς (του ''νομάρχη NΔ'') του άλλου συνδυασμού και δεν συγκεντρώνει(;) τον αριθμό 21 (υποψήφιοι γιά Διοικ. Συμβούλιο).

- 'Ολοι οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας την τελευταία 10ετία, εκπροσωπούσαν συλλόγους μη ενεργούς ή ''σφραγίδες'' (μαϊμούδες)
- 'Οσο παραμένουν στην Οργάνωση ειδικά οι (μόνιμοι) Σταθάκος, Δημητρίου, Μιχαλέας,
Γαλάτουλας, Γκόρος, Καλαμαράς, ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, ''να δει άσπρη μέρα''... (Περισσότερα)


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.