Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Μην τους βάζετε ιδέες….

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ! 
O ιταλός υπουργός Roberto Calderoli, προτείνει: 
«Αρκεί ένα κρατικό κανάλι, ας ιδιωτικοποιήσουμε τα άλλα δύο» (σίβυλλα)

O Roberto Calderoli, υπουργός Απλοποιήσεων (ναι έχει κι απ’ αυτό η κυβέρνηση Berlusconi, για να προωθηθούν οι “μεταρρυθμίσεις” του "εκσυγχρονισμού της κοινωνίας), υπουργός από το νεοφασιστικό κόμμα «Λίγκα του Βορρά», επιτέθηκε στη  δημόσια τηλεόραση: «Τρία κανάλια είναι πολλά. Η επιχείρηση πληρώνει ανθρώπους που δεν εργάζονται, ενώ πρέπει να κάνουν θυσίες… Η Rai πρέπει να παραδειγματιστεί από την Mediaset (την επιχείρηση του Berlusconi που ελέγχει τα ιδιωτικά κανάλια)».
Τελικώς, αυτή η επονομαζόμενη οικονομική κρίση είχε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ιδεολογικό τομέα, συνένωσε-ταύτισε σε ιδεολογικό επίπεδο τη δεξιά και ακροδεξιά, με την κεντροαριστερά και τη σοσιαλδημοκρατία, έχοντας κουμπάρο το ΔΝΤ και προξενητή την Ευρωπαϊκή Ένωση!
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.