Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ντροπή! ...Αυτή η άτιμη η μνήμη... πως μπορούμε να την εξαφανίσουμε;

Η απολογία του νενέκου Δρουσιώτη στον χουντικό Σωκράτη Ηλιάδη! Ιδού η original ταπεινωτική απολογία του ανταποκριτή της Ελευθεροτυπίας στην Λευκωσία Μακάριου Δρουσιώτη στον πολιτικό αρχηγό των χουντικών της Κύπρου, Σωκράτη Ηλιάδη (σίβυλλα)

Σαν σήμερα πριν 36 χρόνια οι χουντικοί του Ιωαννίδη ανέτρεψαν τον πρόεδρο και Αρχιεπίσκοπο Μακάριο σε συνεργασία με τον Χένρι Κίσιγκερ. Πέντε ημέρες μετά ο Κίσιγκερ σε συνεργασία με τον Ετσεβίτ στέλλει τους Αττίλες στην Κύπρο.
Ο ανταποκριτής της Ελευθεροτυπίας και φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν αφαίρεσε σελίδες από τα βιβλία του και απολογήθηκε στον αρχηγό των πραξικοπηματιών.
Ντροπή!
Παρουσιάζουμε γιά πρώτη φορά τα κείμενα της τριπλής απολογίας και την δικαστική απόφαση για αφαίρεση των σελίδων από τα βιβλία του Δρουσιώτη. Μετά την απολογία στους πραξικοπηματίες και την αφαίρεση των σελίδων, τα βιβλία του κ. Δρουσιώτη "Το Αγνωστο Παρασκήνιο της Εισβολής", "ΕΟΚΑ Β' και CIA" και η "Εισβολή της Χούντας στην Κύπρο" είναι υποχρεωτικό να κυκλοφορούν με την ταπεινωτική απολογία του συγγραφέα Δρουσιώτη στον Ηλιάδη.
Σημειώνουμε ότι οι δημοσιογράφοι Κώστας Βενιζέλος και Μιχάλης Ιγνατίου αρνήθηκαν να απολογηθούν στον Ήλιάδη που υπέβαλε μήνυση για το βιβλίο που έγραψαν για τον Κίσιγκερ, συνέχισαν την δικαστική μάχη που τους κόστισε χιλιάδες δολάρια και νίκησαν πανηγυρικά με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου της Κύπρου.
Η "Ελευθεροτυπία" θα δώσει το Σάββατο στους αναγνώστες της βιβλίο για το πραξικόπημα στην Κύπρο. Ελπίζουμε ότι δεν έχει βάση τα βιβλία του ανταποκριτή της στην Λευκωσία, ο οποίος είναι ο πρώτος και μόνος δημοσιογράφος που απολογήθηκε στους χουντικούς.

* Αυτή η άτιμη η μνήμη... πως μπορούμε να την εξαφανίσουμε;
Περισσότερα για το βαποράκι...
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.