Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τι άλλο θα δούμε ακόμη; ...και όμως στη παρούσα συγκυρία όλα είναι δυνατά, ακόμη και οι διαγραφές από ένα "κόμμα", που τελεί υπό συνθήκες πολιτικού βέρτικο και εκτελεί όποιον παραμένει στις αρχές του κινήματος


ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ! Ο ΠΟΙΟΣ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Αναφέρθηκε στο πρωινό ενημερωτικό του Mega, ότι ο Σωκράτης Ξυνίδης απειλεί με διαγραφές μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που θα θελήσουν να κατέβουν στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής με αντάρτικο ψηφοδέλτιο!

Ποιος είναι ο κύριος Ξυνίδης; Ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ, ο κύριος κατά λάθος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο επαρχιακός δικηγορίσκος από τη Ξάνθη (με κομματική προϋπηρεσία γραμματέα Νομαρχιακής!).

Είναι ο απίστευτος τύπος που για να "ηρεμήσει" τους εξαγριωμένους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, σε κομματική διαδικασία στην Ιπποκράτους, τους είπε ότι "ο πρωθυπουργός τα βράδια δεν μπορεί να κοιμηθεί και κλαίει..."
Αυτό το ούφο της πολιτικής, τον παντελώς άσχετο, τον έφεραν στο ΠΑΣΟΚ από το χωριό του και έχει αισθανθεί πολύ... σπουδαίος. Δώσε θάρρος στο χωριάτη που λέει και ο λαός... Και, επειδή "αισθάνεται κάπως" ο κομπλεξικός, απειλεί με διαγραφές όλον τον κόσμο!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να διαγράψεις κανέναν Σωκρατάκο, δεν το πήρες είδηση ακόμα ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ (ΔΙΑ)ΓΡΑΨΕΙ εκεί που δεν πιάνει μελάνι; 
Α, και κάτι ακόμα, μην το παίζεις πολύ μάγκας, γιατί -όπως λένε οι κακιές γλώσσες- όποτε σε κράζουν οι συνδικαλιστές τα "χρειάζεσαι"...
Διαβάστε επίσης το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: Δηλώνει «Τούρκος» συνεργάτης του Σωκράτη Ξυνίδη...συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου! Για να ξέρετε όλοι, τι σόι "πατριώτες" είναι όλοι αυτοί οι "μάγκες" της φακής που έχει μαζέψει ο Παπανδρέου!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.