Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

"Ακριβή μου απόδειξη"... διαύγεια στη διαφάνεια, έτσι δεν μας υποσχεθήκατε κ. Υπουργέ "του όλα στο φως"



Διαβάζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο newsit:
"Πως έχτισε το εξοχικό του στην Σέριφο ο υπ. Οικονομικών" και παρακάτω μας επισημαίνει ότι:

"...Ενα ωραίο πετρόχτιστο εξοχικό στην περιοχή Ράμος, στο οποίο θα περάσει μια εβδομάδα και από την ερχόμενη Τρίτη θα είναι και πάλι πίσω μετα την ρητή εντολή Παπανδρέου για διακοπές χωρίς ενοχές, αλλά όχι μεγάλες σε μάκρος.
Το σπίτι, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχει αποκτηθεί με τραπεζικό δάνειο και ο κ. Παπακωνσταντίνου το νοικιάζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σε ξένους τουρίστες έτσι ώστε να μπορεί να αποπληρώνει τις δόσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες νοικιάζεται μάλιστα κατά κύριο λόγο σε Ολλανδούς τουρίστες και σ' αυτό έχει βοηθήσει η καταγωγή της συζύγου του..."

Δηλαδή κύριε υπουργέ της Διαύγειας, θα κόβει προφανώς νόμιμες αποδείξεις και θα έχει δηλώσει  τα εισοδήματά του για την αποπληρωμή του δανείου στην εφορία, όπως κάνουν όλοι οι "διαυγείς" πολέμιοι της πάταξης της φοροδιαφυγής. Έτσι δεν είναι;

Να μια καλή ευκαιρία για δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων για να δούμε και εμείς οι δύσπιστοι που μας τσάκισε στη φορολογία και τις περικοπές ότι ως γνωστόν αποδεχόμαστε, το "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται - εν προκειμένω να εμφανίζεται λεπτομερέστατα διαυγής στο διαδίκτυο".

Νάσος


ΥΣ: Μπορεί ο νόμος αυτός (3861/10) να μην προβλέπει αυτή τη περίπτωση, αλλά κάντε το κατ΄εξαίρεση για την "γυναίκα του Καίσαρα"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.