Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Πως τη “δυσκολία” εξεύρεσης υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ και την άρνηση των πρωτοκλασάτων να είναι υποψήφιοι, για να μην φάνε «μαύρο»…

…προσπαθούν στην Ιπποκράτους να την αντιμετωπίσουν «επικοινωνιακά»
Κανείς σοβαρός άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης δεν θα ήθελε σήμερα χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για να κατέλθει στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Αυτό το μήνυμα έχουν κατανοήσει πολύ καλά και τα εξαπτέρυγα του Γιώργου Παπανδρέου, και προσπαθούν με δήθεν «επικοινωνιακά» τεχνάσματα να σπρώξουν στην λαιμητόμο και την πολιτική εξαφάνιση, όποιον βρουν στον δρόμο τους.

Η «μέθοδος»: Όπου θα πρέπει να βάλουμε εμείς πλάτη, να δείξουμε πως στηρίζουμε τον ΓΑΠ και την πολιτική του, κατασκευάζοντας ως «ιδανική λύση» όποιον δεν έχει προσωπικές προσβάσεις στον πρόεδρο.

Έτσι, παραμένουν στους υπουργικούς θώκους, εμφανίζονται υπερασπιστές της κυβερνητικής πολιτικής και του μνημονίου, αλλά «την κάνουν» στην κυριολεξία από τα δύσκολα.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Αρχικά είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Αηδόνης. Όμως, μετά το μνημόνια, τα αντιλαϊκά μέτρα και την αδυναμία να βγει ακόμη και σε καφενεία των χωριών της εκλογικής του περιφέρειας, την έκανε δια του αρραβώνα…
Κι όμως, σ’ αυτή την Περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού τρία διαμάντια του κόμματος θα έπρεπε να προβάλουν ανδρίκια τα στήθη τους για να δώσουν την εκλογική μάχη του Νοεμβρίου.

1. Σωκράτης Ξυνίδης, βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ!
2. Γιώργος Πεταλωτής, βουλευτής, υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος!
3. Γιώργος Ντόλιος, Υφυπουργός Εσωτερικών!

Βέβαια, αυτά τα μεγάλα πολιτικά κεφάλαια και κεφάλια της Ελλάδας, δεν μπορούν ν’ αφήσουν το «Εθνικό Έργο» που τους ανάθεσε ο πρωθυπουργός… Είναι δυνατό να υποστεί το έθνος τέτοια μεγάλη απώλεια και να είναι κάποιος απ’ αυτούς υποψήφιος;

Πως παίζουν το παιχνίδι οι μεγάλοι πολιτικοί εγκέφαλοι -κι όλα δείχνουν εν γνώσει του πρωθυπουργού-, για να βγουν αλώβητοι… Όμορφοι κι ωραίοι που έλεγε η διαφήμιση!

Δίνουν ωμά στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ: «Σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μακεδονία- Θράκη είναι πολύ πιθανόν να επιλεγεί ο καβαλιώτης βουλευτής Μιχάλης Τιμοσίδης, τον οποίο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να κερδίζει με άνεση…».

Ποια δημοσκόπηση;
Φυσικά αυτοί που παράγγειλα και πλήρωσαν με τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ…
Και γιατί τον Τιμοσίδη;

Εύκολο θύμα που δεν έχει μπαρμπάδες στην Κορώνη, σαν την Μπιρμπίλη και τους 3 υπουργούς-σωτήρες που διασώζουν τη χώρα!

Και… ΤΑ ΝΕΑ, υποτίθεται έγκυρη εφημερίδα, δεν αναρωτιέται: καλά, στην περιοχή δεν είναι οι Ξυνίδης, Πεταλωτής, Ντόλιος; Γιατί κρύβονται;

Η δημοσκόπηση τους έφερε στις τελευταίες θέσεις;

Είναι πρωτοκλασάτοι αλλά στη «δημοσκόπηση» τζίφος;

Βέβαια, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…

Τον πρωθυπουργό, σε μόνιμες διακοπές…

Νάσος 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.