Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ομοιοπαθητική και σκουπίδια...

Του Στεφανου Κασιματη kathimerini
από Press-GR
Όποτε ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων ερωτάται για το σκουπιδαριό στους δρόμους και στα πεζοδρόμια της Αθήνας (π.χ., στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής), απαντά απαριθμώντας τον στόλο των απορριμματοφόρων, που επί των ημερών του πράγματι ενισχύθηκε. Τόσο το χειρότερο, όμως, επειδή με τον τρόπο αυτόν δεν πετυχαίνει τίποτε περισσότερο παρά να υπογραμμίσει το υπάρχον πρόβλημα, αφού είτε είκοσι είτε τριάντα είναι τα επιπλέον φορτηγά, η κατάσταση της Αθήνας παραμένει αθλία.
 Εχω την εντύπωση όμως ότι –εν όψει και των εκλογών– τα παράπονα των Αθηναίων για την καθαριότητα της πρωτεύουσας πρέπει να έχουν επιτέλους διεισδύσει στον μικρόκοσμο του δημάρχου και παρουσιάζονται ενδείξεις ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης αποφάσισε να κάνει κάτι. Οχι βέβαια να πάρει τη σκούπα του, αφού απέτυχε να λύσει το πρόβλημα με τις παραδοσιακές μεθόδους! Τουλάχιστον όμως να πειραματισθεί με μεθόδους μη συμβατικές, π.χ. την ομοιοπαθητική.
Ετσι ερμηνεύω το γεγονός ότι επέλεξε τον καλλιτεχνικό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη, λαμπρό αστέρα της εγχώριας «trash television», για το ψηφοδέλτιό του στις ερχόμενες εκλογές...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.