Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πόσο Κανελλάκης πρέπει να είναι κάποιος ξεδιάντροπος για να δηλώνει, ελεύθερος, αδέσμευτος, αδούλωτος, και αδιαπραγμάτευτος δημοσιογράφος; - ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις !!!

.
Γράφει ο Προβοκάτορας 

Το blog fimotro συνεχίζει να δουλεύει αυτόν τον αφελή άνθρωπο, ο οποίος ψάχνεται για το μεροκάματο. Με τίτλο: "ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!" και συνεχίζει την "μηχανή" με το: "ΠΟΤΑΜΟ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ!
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Ο πιο μάγκας. Και ο πιο αληθινός. Τον βοήθησε και ο σκηνοθέτης. Ο Κανελλάκης έθεσε στον Παπανδρέου τα πιο σκληρά δεδομένα της καθημερινότητας. Ρώτησε για την ανεργία. Ρώτησε για τα...
λουκέτα. Ρώτησε για τη διαφθορά. Ρώτησε για τους βαρόνους της διαπλοκής. Ρώτησε για τον Καραμανλή. Ρώτησε για τους εκδότες. Η πιο μεγάλη χρονικά ερώτηση ήταν η τελευταία. Και η πιο μεγάλη σε απάντηση του πρωθυπουργού. Μέχρι και ο Παπανδρέου τον χαρακτήρισε "ποτάμό"! Κανελλάκη (από το Εxtra 3) δεν πιστεύουμε να είχες συνεννοηθεί με τον Πεταλωτή για να κερδίσει τις εντυπώσεις ο Γιώργος; "

Αλλά ας δούμε και ένα videάκι, από την "άλλη πλευρά":


Πως μπορεί να καταντήσει ένας κομματικός δημοσιογράφος;

Διαβάζουμε στο blog adena:

"Κανελλάκης - Παπαχελάς: Βίοι & πεποιθήσεις παράλληλοι , αλλά..."

...στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και έπειτα πήγε στις Η.Π.Α. όπου σπούδασε στα Πανεπιστήμια Bard Κολούμπια & Columbia University.
Άρχισε την δημοσιογραφική του καριέρα στη Νέα Υόρκη ως ανταποκριτής για την εφημερίδα "Η Αυγή" το 1983, και σήμερα ... μπορεί να κοιτάζει τις βιτρίνες με τα ακριβά κοσμήματα, χωρίς να ιδρώνει η παλάμη του.
Ο Γιάννης Κανελλάκης μετά από πολύχρονη διαδρομή στο MEGA, "κατάληξε" να ξανα-διαβάζει "Ριζοσπάστη", και να ξελαρυγγιάζεται στο EXTRA3.
Τι σου είναι η ζωή?

Και προσθέτω το παρακάτω video:

ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις !!!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.