Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αντώνης είναι Μάγκας

Γράφει το Ζιζάνιο

Την  Μπέσα την Αξιοπρέπεια και το Φιλότιμο  δεν τα διδάσκεσαι στα Πανεπιστήμια αλλά τα μαθαίνεις σαν τρόπο ζωής μέσα στην οικογένεια σου.
Η λαϊκή παράδοση ονομάζει τους ανθρώπους που ζουν, συμπεριφέρονται και συναλλάσσονται κατ’ απαρέγκλιτο τρόπο βάσει αυτών των αρχών Μάγκες.
Και ο Αντώνης αποδεικνύει κάθε ημέρα ότι είναι Μάγκας.
Αφού απέδειξε ποιος είναι το Αφεντικό στο μαγαζί, μαχόμενος για αρχές και αξίες προτίμησε να μην συμμαχήσει ευκαιριακά με τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, επειδή μεταξύ τους υπήρχε  ιδεολογικό και πολιτικό (λόγω θετικής ψήφου του ΛΑ.Ο.Σ υπέρ του μνημονίου), χάος.
Χάνει έτσι πρόσκαιρα επικοινωνιακά και αρκετοί πιστεύουν και σε ψήφους, αλλά σίγουρα κερδίζει σε Μαγκιά.
Και όποιος κερδίζει σε Μαγκιά κερδίζει και τις ψυχές των Ελλήνων γιατί στην ψυχή και το DNA του Έλληνα ζει η μαγκιά του Ζορμπά.
Τώρα, όσο για τον μπάρμπα-Γιώργο Καρατζαφέρη, ας μας εξηγήσει γιατί γίνεται δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ στις Περιφέρειες που σίγουρα οι κυβερνητικοί υποψήφιοι θα πατώσουν και μετά να μας πει από τώρα τι θα κάνει στον δεύτερο γύρο. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.