Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει άλλος μάγκας;

Γράφει το Ζιζάνιο

Όταν στις προηγούμενες δύο καταχωρίσεις βάλαμε επικεφαλίδα την φράση «Ο Αντώνης είναι μάγκας» σίγουρα δεν ήταν στις επιδιώξεις του γράφοντα να υπερασπιστεί και να υπερτονίσει τον χαρακτήρα και τις ψυχικές αρετές του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα επιθυμούσε διακαώς να δει και τον αρχηγό της Δημοκρατικής Παράταξης να κάνει το ίδιο με αυτό που έκανε ο Καλαματιανός. Να δείξει επιτέλους ότι έχει δική του συνολική άποψη και ξέρει τον τρόπο να την επιβάλει. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο έγινε και η σαφής επίκληση «Παπανδρεϊκή Μαγκιά» στην πρώτη καταχώριση.
Δυστυχώς εμείς τα είπαμε εμείς τα ακούσαμε. Βλέπουμε για τρεις ημέρες τον Αρχηγό της Δημοκρατικής Παράταξης να λοιδορείται από κάποιες κυρίες που δεν τις ήξερε πριν τις εκλογές κανένας και τις οποίες ο Γιώργος με δική του ευθύνη και απόφαση τις χρεώθηκε και τις έχρισε υπουργούς.
Φυσικά ο Γιώργος το είχε χάσει το παιχνίδι από την ημέρα που η Υπουργός κ. Τ. Μπιρμπίλη μας ενημέρωσε ότι δεν ήταν στους στόχους της η εκλογή της στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά εμείς ελπίζαμε. Δυστυχώς διαψευδόμαστε τρεις ημέρες τώρα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. ...
Γιώργο ξέρουμε ότι θα ονομάσεις την άρνηση που συνάντησες από τα στελέχη  που εσύ ανέδειξες δημοκρατικό διάλογο και συνεννόηση, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι. Γι’ αυτό έστω και τώρα και πριν χάσεις τελείως το τρένο. Διώξε από την κυβέρνηση την κ. Τα .Μπιρμπίλη που άνοιξε τον κύκλο των αμφισβητήσεων και όλους τους άλλους που αρνήθηκαν στην συνέχεια να στρατευθούν σε αυτό που εσύ θεωρείς και ονομάζεις αγώνα για την σωτηρία της χώρας. 
Εσύ μας τους έφερες όλους αυτούς τους απίθανους τύπους είτε από το ΚΚΕ εσωτ. είτε από την Δεξιά, εσύ τους έχεις χρεωθεί και πολύ φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα σε πάρουν στον λαιμό τους.  

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.