Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιώργος, Χέρι-Χέρι με τον Καρατζαφέρη…

Γράφει το Ζιζάνιο

Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε σήμερα την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα του Π. Τατούλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι γνωστό ότι η υποψηφιότητα του Π. Τατούλη επίλεκτου στελέχους της Δεξιάς που διακρίνεται για ακραίες νέο-φιλελεύθερες απόψεις υποστηρίζονταν μέχρι σήμερα μόνο από το ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη.
Από σήμερα θα υποστηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου.
Φυσικά δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για την υποστήριξη της Ν. Μπακογιάννη αφού ο Π. Τατούλης ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στους ακραιφνείς υποστηρικτές της.
Οι πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες που υποστηρίζουν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, ΛΑ.Ο.Σ και Κ. Μητσοτάκης-Ν. Μπακογιάννη), κατανοούν ότι όσο θα αποκαλύπτονται οι καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου στην Ελληνική Κοινωνία θα χάνουν την ιδεολογικά και πολιτική ηγεμονία. Προετοιμάζονται λοιπόν να συνενωθούν οργανωτικά σχηματίζοντας την καινούργια νέο-δεξιά παράταξη του μνημονίου προκειμένου να διασωθούν εκλογικά.
Η πρώτη δοκιμή γίνεται στην περιφέρεια Πελοποννήσου με την στήριξη του Π. Τατούλη εκλεκτού του ΛΑ.Ο.Σ και του Γ. Καρατζαφέρη. Ο Γιώργος χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.