Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αμηχανία και πολλά ερωτηματικά από τη διάψευση της κυρίας Βασιλικής Τσόνογλου-Βυλλιώτη.



και να η απάντηση - Δήλωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα χθες έχει αναρτηθεί ερώτημα για το εάν έχω προσλάβει τον υιό μου ως επιστημονικό συνεργάτη μου στη Βουλή.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι πρόκειται για κακόβουλα ψεύδη που έχουν σκοπό να σπιλώσουν το ήθος, την τιμή και την υπόληψη μου στο Πανελλήνιο και κυρίως στον Νομό που με εκλέγει, την Βοιωτία. Προφανώς κάποιοι ενοχλούνται από τον σκληρό αγώνα που δίνω ως Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Siemens.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι ο υιός μου δεν έχει αλλά ούτε και πρόκειται να γίνει επιστημονικός συνεργάτης μου στη Βουλή. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στην διάθεση σας.


...Όπως και η ανάλογη καταχώρηση: Κακόβουλο ψεύδος τα περί διορισμού του γιου...

Σχόλιο: Αμηχανία και πολλά ερωτηματικά από τη διάψευση της κυρίας Βασιλικής Τσόνογλου-Βυλλιώτη.

Η προφανής κακοήθεια του δημοσιεύματος από την μία και η άνετη αλλά κατηγορηματική απάντηση από την άλλη, μάλλον ωφέλησε την κυρία βουλευτή.

Το να γράψω αυτό που σκέφτομαι... μάλλον καλύτερα ας το αφήσω. Η γενναία απάντηση είναι αυτό που μετράει τελικά.

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.