Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Στη νέα κυβέρνηση συμμετέχει… ο Γιώργος Νταλάρας

 Τώρα που έγινε ο ανασχηματισμός, μπορεί πλέον να ξεκινήσει η φημολογία για τον επόμενο.
Και στον επόμενο θα συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές, οι διοικητές ΔΕΚΟ, μερικοί εξωκοινοβουλευτικοί και ο κυλικειάρχης της Ιπποκράτους. (Φυσικά αυτός θα γίνει υφυπουργός… διατροφής).
Δηλαδή, για να καταλάβω, η πινελιά που έλειπε από τον καμβά της αντιμετώπισης της κρίσης ήταν ο Σκανδαλίδης; Καήκαμε.
Επιτέλους. Στη νέα κυβέρνηση συμμετέχει (εμμέσως) και ο Γιώργος Νταλάρας.
Ο ανασχηματισμός ανακοινώθηκε ξημερώματα. Φαίνεται ότι το Μαξίμου έχει ωράριο… πατσατζίδικου.
Κάποιοι κατηγορούν τον Γιώργο ότι η νέα κυβέρνηση δεν είναι πλέον “μικρή και ευέλικτη”. Λες κι αυτή είναι η μόνη προεκλογική εξαγγελία που δεν πραγματοποιείται.
Εξάλλου, η ευελιξία δεν είναι ποσοτικό ζήτημα. Μπορεί να υποχρεώσει όλους τους υπουργούς να κάνουν 1 ώρα γιόγκα. ...
Για κάποιο λόγο όλοι οι εκπαιδευτικοί ρωτούσαν χθες μόνο για το αν μένει στο Παιδείας η Διαμαντοπούλου. Και όλοι κατέληγαν με το ίδιο σχόλιο: … Οχ.
Τρεις γυναίκες, όλες κι όλες, στην κυβέρνηση. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έβαλε 17 νέα πρόσωπα για να διώξει την Μπατζελή. Αυτό θα πει “γυναίκα με εκτόπισμα”.
Κάποιοι σχολιάζουν ότι οι επιπλέον υπουργοί συνεπάγονται μεγαλύτερα έξοδα μισθοδοσίας για τον άδειο κρατικό κορβανά. Δηλαδή, δεν φτάνει που έγιναν υπουργοί, θα πληρώνονται κιόλας;
Τώρα που έγινε υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο πιο φιλολαϊκός Παπουτσής, τα δακρυγόνα της αστυνομίας θα μυρίζουν λεβάντα.
Πλημμελής η κάλυψη της ορκωμοσίας της κυβέρνησης από τα κανάλια. Θα πρέπει να υπάρχει μία κάμερα από πίσω για να δούμε πόσοι και ποιοι σταυρώνουν τα δάχτυλά τους όταν ορκίζονται ότι θα τηρούν πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους.
Ο Χρυσοχοΐδης έβαλε επιτέλους πολιτικά ρούχα. Ας ελπίσουμε ότι κράτησε μερικά ζεύγη χειροπέδες για τους αμέτρητους κερδοσκόπους και καρτελίστες της αγοράς.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάποιοι δεν έγιναν υπουργοί μόνο και μόνο επειδή είχαν κλειστό το κινητό τους. Από δω και πέρα θα το έχουν κάτω από το μαξιλάρι τους.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.