Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Γυναικάρες με τα Πράσινα!...

Γράφει το Ζιζάνιο

Είδαμε σήμερα από την τηλεόραση τον Πρωθυπουργό να ανακοινώνει τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις δέκα τρεις περιφέρειες της χώρας.

Η εικόνα τα έλεγε όλα. Το ύφος του Πρωθυπουργού ήταν ένα μείγμα θυμού και λύπης για τις αρνήσεις που είχε εισπράξει και την προσβολή που είχε δεχτεί. Τώρα για επίδειξη Παπανδρεϊκής Μαγκιάς ούτε λόγος. Οι ριψάσπιδες παραμένουν στην κυβέρνηση και το πλέον πιθανό θα αμειφθούν στο μέλλον για το κακό που έκαναν.

Πάντως οι κυρίες Τ. Μπιρμπίλη και Κ. Μπατζελή έδειξαν ότι έχουν τσαγανό αφού κατάφεραν να αντέξουν στις πρωθυπουργικές πιέσεις και να καταρρακώσουν το κύρος του Πρωθυπουργού.

Δυστυχώς στην λαϊκή παράδοση δεν υπάρχει το αντίστοιχο θηλυκό της λέξης Μάγκας. Γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσουμε Hollywood style έκφραση για να χαρακτηρίσουμε τις προαναφερόμενες κυρίες παραφράζοντας το τίτλο γνωστής κινηματογραφικής ταινίας.

Οι Γυναικάρες με τα Πράσινα…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.