Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Είναι δυνατόν; θα αναρωτηθείτε... και όμως!!! από έναν Τσιρώνη όλα είναι δυνατά!!!


«Ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, η μαρτυρία του πρώην Πρωθυπουργού θα είναι κάτι πολύ σημαντικό» σημείωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Τσιρώνης και συμπλήρωσε:
«Ό,τι και να πει, και μία σειρά κι αν γράψει, το γεγονός ότι έναν χρόνο μετά τις εκλογές επέλεξε να μιλήσει, έστω και με επιστολή, είναι σημαντικό και τιμά την Επιτροπή μας».

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, διευκρίνισε πάντως, πως όλοι θα προτιμούσαν να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως ο κ. Καραμανλής και επικαλούμενος την τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό είπε πως ο Κώστας Καραμανλής δεν άφησε κανένα περιθώριο επιλογής, καθώς εξ αρχής γνωστοποίησε την απόφασή του να στείλει επιστολή.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, επέμεναν στην αυτοπρόσωπη κατάθεση του Κ.Καραμανλή όπως τόνισε όμως: «Δεν προσάγεις βιαίως πρώην Πρωθυπουργό». ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάλογος ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό και τον κ. Τσιρώνη ήταν ο εξής:
-Καλημέρα κ. Πρόεδρε
-Καλημέρα...
-Τι προτίθεστε να κάνετε;
-Να στείλω μία επιστολή.
-Πότε σκοπέυετε να το κάνετε;
-Κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα.
-Εχετε πρόβλημα να ενημερώσω τα ΜΜΕ για τη συνομιλία μας;
- Οχι κανένα
Στο υπόμνημά που θα καταθέσει ο κ. Καραμανλής αναμένεται να επαναλάβει τις θέσεις που είχε εκφράσει δημοσίως κατά το παρελθόν.  (Το κείμενο από την "Έθνος")

Σχόλιο: Κύριε Τσιρώνη γνωρίζεται το Ελληνικό Σύνταγμα;
Άρθρο 4
  1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
  2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Τι άλλο να προσθέσουμε;
... Α, ένα video και είχαμε τότε τύψεις, ότι μπορεί να είχαμε κάνει λάθος εκτίμηση:


 Για το παραπάνω σκεπτικό του σχολιασμού

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.