Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

'Ενα...παπούτσι και ο...''Χριστός'', έκαναν ''μπάχαλο'' την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ( GAP γιά Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, 2011)

 Μετά τους Μπους και Μπλέρ, η σειρά του GAP !
Aρκούσε ένας διαδηλωτής (γιατρός, 60 χρονών) γιά να κάνει σμπαράλια την επικοινωνιακή καταιγίδα της κυβέρνησης στην 75η Διεθνή 'Εκθεση Θεσσαλονίκης (11 Σεπτ. '10), επειδή παπούτσια έχουν εκτοξευθεί, ίσαμε τώρα, μόνο στους Μπους και Μπλέρ. Το παπούτσι δεν βρήκε τον στόχο του, αλλά έβαλε τον Γιώργαρο, 3ον στην παγκόσμια κατάταξη πολιτικό ηγέτη, που του πέταξαν παπούτσι (δείτε)... Τι γράφει το BBC (διαβάστε)... Ο δράστης, συνελήφθηκε από αστυνομικούς του υπουργού Προστασίας Πολιτικών και Νταβατζήδων... Παπουτσή, αλλά μετά αφέθηκε ελεύθερος... Φυσικά, τα ''παπαγαλάκια'' ερμήνευσαν το γεγονός ως...''διεθνή συνωμοσία'' κατά του Γιώργαρου και της ''λαοπρόβλητης'' κυβέρνησής του!
Ευτράπελο σημειώθηκε και στην αρχή της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου, στην ΔΕΘ: 'Ενας πολίτης (ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ;), ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος της αίθουσας, άρχισε να φωνάζει: "Αφήστε με να μιλήσω, είμαι ο Χριστός"...
(Tα κύρια σημεία της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ).

Ο γρίφος: ''Λεφτά υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι πού πάνε'', επανέλαβε o GAP στην συνέντευξη Τύπου.  Απεγνωσμένη προσπάθεια του κ. Παπανδρέου να ρίξει την ευθύνη για την αγανάκτηση εναντίον της κυβέρνησής του στα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως κάνουν ότι μπορούν για να τον στηρίξουν. Η πιο στημένη ερώτηση ήταν από την κυριακάτικη της ...Ντόρας: Τον ρώτησαν αν θα πάει γιά ΓΓ του ΟΗΕ κι αυτός απάντησε σθεναρά ''δεν φυγομαχώ και θα μείνω εδώ''...
(Tα κύρια σημεία της συνέντευξης Τύπου, 12 Σεπτ. '10)

GAP γιά Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, 2011: Προετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα τον επόμενο χρόνο, όπως είχε εκτιμήσει τον Ιούλιο το ραδιόφωνο του ''Κ'', 24-7radio.us... Ο πρωθυπουργός, με μεγάλη συνοδεία, έρχεται στς ΗΠΑ (18-24 Σεπτεμβρίου) γιά την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Προβλέπεται και μονοήμερη επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στην Ουάσιγκτον στις 21, όπου θα συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάϊντεν. Την ομιλία στην 65η Συνέλευση του ΟΗΕ, θα την κάνει ο υπ. Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας 28 Σεπτεμβρίου, ο οποίος θα επισκεφθεί και το Σικάγο, 24-26 του μήνα... (To πρόγραμμα του Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ).
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.