Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 22

Γράφει ο Σπίθας

Βγήκε ο Γιώργος (Παπακωνσταντίνου) και ακολούθησε και ο Φίλιππος (Σαχινίδης) και τι είπαν οι αθεόφοβοι;
Ότι οι περισσότερες από τις 43 δις ευρώ προσφορές που έγιναν τον χειμώνα για αγορά Ελληνικών Ομολόγων ήταν «μαϊμούδες». Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο και δεν τα πήρε το Υπουργείο Οικονομικών.
Άρα το επιχείρημα (κατά τους Γ. Παπακωνσταντίνου και Φ. Σαχινίδη), όσων προβάλουν αυτό το γεγονός (προσφορές 43 δις ευρώ για αγορά Ελληνικών Ομολόγων), για να αποδείξουν ότι δεν ήταν μονόδρομος η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι έωλο.
Είπε και κάτι άλλο ο Φίλιππος. Ότι δεν πήραν τα 43 δις ευρώ γιατί αν το έκαναν κάτι τέτοιο οι αγορές θα το έβλεπαν αρνητικά. Δηλαδή το ότι δεν πήραν τα 43 δις ευρώ αλλά πολύ λιγότερα το είδαν οι αγορές θετικά;
Τότε γιατί δεν σταμάτησαν να μας δανείζουν και φτάσαμε στο τελευταίο σκαλί που λέγεται ΔΝΤ.
Γενικά και ο Γιώργος και ο Φίλιππος μπορούν να λένε ότι θέλουν. Ποιος άλλωστε θα κρίνει ότι αυτά που λένε είναι σωστά η λάθος;
Το γραφείο του Πρωθυπουργού; Εκεί που μεσουρανεί ο δευτεροετής της παλιάς ΑΣΟΕΕ;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.