Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η κυβερνητική ομάδα σε ρόλο "ιστορικού Φειδιππίδη"... και η "Μνημονιακή" αναφώνηση για το: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ" !!!

 Γράφει ο Προβοκάτορας

Πολλοί θα είναι οι διάσημοι που θα συμμετάσχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί σήμερα (31/10/2010).
Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας μας, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν θα τρέξει στη κλασική διαδρομή, αλλά στον αγώνα των 10.000μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γραμμή εκκίνησης του ίδιου αγώνα θα βρεθούν ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και πιθανόν και η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ενώ έχουν εκδηλώσει τη διάθεση να συμμετάσχουν και αρκετοί βασιλιάδες, αλλά και πρίγκιπες.

Είναι μια καλή επιβεβαίωση για την χρηστή επιλογή των γυμναστηρίων, βλέπε και κομματικό γυμναστήριο της Ιπποκράτους (μετά την έξωση Λαλιώτη για την εγκατάστασή του) καθώς επίσης και η επιλογή Μπιρμπίλη.

Μπορεί να πήγαν όλα στραβά, αλλά από κολύμπι, ταξίδια, γυμναστήρια και γνωριμίες πάμε καλά...

Ελληνίδες … Έλληνες … Νενικήκαμεν !!!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.