Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μιά ακόμα ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ(;)'' που προσβάλλει τον Απόδημο Ελληνισμό και το ελληνικό κράτος...

 ''Θαυμάστε'' τον επόμενο...''επίτιμο Διδάκτορα'' του ''Πάντειου Πανεπιστήμιου''... Ο ''εντιμότατος'' Στέφανος Π. Ταμβάκης, πρόεδρος της ''Oργάνωσης-μαϊμού'', «Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού»
Μιά ακόμα ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ(;)'' που προσβάλλει τον Απόδημο Ελληνισμό και το ελληνικό κράτος
και ''αγγίζει'' υπουργείο Εξωτερικών, ''Πάντειο Πανεπιστήμιο'', ''Ίδρυμα Ωνάσση''...
Ο... ''σπουδαγμένος'' στο CAMBRIDGE, πρόεδρος του ΣΑΕ και η απάντηση του Πανεπιστήμιου

Στέφανος ταμβάκης- Στις 21 Οκτωβρίου 2010 το ''Πάντειο Πανεπιστήμιο'' στην Αθήνα, θ' ανακηρύξει τον πρόεδρο του ''Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ) κ. Στέφανο Π. Ταμβάκη, «Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών», όπως τουλάχιστον αναγράφεται στην σχετική πρόσκληση που έχει στα χέρια του, ο συνεργάτης του «Κ» ο ''Αθηναίος''.
- Το ΣΑΕ, που τυπικά υποτίθεται ''αντιπροσωπεύει τον Απόδημο Ελληνισμό'' από τον χρόνο 1995, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο στην Ελλάδα (άρθρο 108, παρ. 2), λειτουργεί με νόμο της Ελλάδας (3480/2006 -ΦΕΚ 161/Α'/2.8.2006), ΔΕΝ υφίσταται ως νομικό πρόσωπο στην Ελλάδα (πρακτικά Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, 2007), αλλά λαμβάνει εκατομ. ευρό κάθε χρόνο (συνολικά, εκτιμούμε, περίπου 75-80 εκατομ. ευρό χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, από τον 1995).
- Ο εκλεγμένος από αντιπροσώπους ομογενειακών Οργανώσεων, από όλη την υφήλιο, ως πρόεδρος του ΣΑΕ (Θεσσαλονίκη, Δεκ. 2006) κ. Στ. Ταμβάκης, είναι μέλος και του Διοικ. Συμβούλιου του Ιδρύματος ''Ωνάσση'' (γνωστό και ως ''το μεγάλο φαγοπότι''. Για να ''προαχθεί'' σε αντιπρόεδρο, χρειάζεται ''ακαδημαϊκός τίτλος'', γι' αυτό και η ''ανακήρυξη σε διδάκτορα'' στο ''Πάντειο'', στις 21 Οκτωβρίου 2010.
- Ο κ. Ταμβάκης στο βιογραφικό του, επίσημα και στην ιστοσελίδα του ΣΑΕ (διαβάστε και αν την αποσύρουν, το ''Κ'' την διατηρεί όπως ήταν ίσαμε 8 Οκτωβρίου '10), αναφέρει (γραπτά):
«...Ο Στέφανος Π. Ταμβάκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 27 Ιουνίου του 1952. Φοίτησε στο ''Αβερώφειο'' Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας Αιγύπτου και στην συνέχεια μετέβη στην Αγγλία όπου σπούδασε στο Κέιμπριτζ  Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εκτός από την μητρική του γλώσσα μιλά την Αραβική, Αγγλική και Γαλλική. Το 1976 επέστρεψε στην Αίγυπτο και ανέλαβε μαζί με τον ξάδερφο του Στέφανο Θ. Ταμβάκη, την οικογενειακή επιχείρηση παρασκευής και παραγωγής τροφίμων, με την επωνυμία «St'George's» στην Αλεξάνδρεια-έτος ίδρυσης 1905...»
- Το Κalami.net/.us, επικοινώνησε με το πανεπιστήμιο CAMBRIDGE στο Λονδίνο, επειδή ''υποπτευόταν'' πάντα ότι οι του ΣΑΕ, αφού εξαπάτησαν, Ομογένεια, ελληνικές κυβερνήσεις, Βουλή των Ελλήνων κλπ, δεν θα δίσταζαν να εξαπατήσουν και με τα βιογραφικά τους. Στο γραπτό αίτημά μας, το φημισμένο Πανεπιστήμιο απάντησε γραπτά, σε 24 ώρες: «... We have no record of the above named as having registered as a student at this University...»

(κάντε κλικ να δείτε-διαβάσετε την απάντηση στο επίσημο επιστολόχαρτο του CAMBRIDGE).

- Φυσικά, σε ''περίπτωση λάθους'' του πανεπιστήμιου CAMBRIDGE, ευελπιστούμε ότι ο κ. Ταμβάκης θα αποδείξει το αντίθετο, δηλαδή αυτό που γραπτά αναφέρει και στο βιογραφικό του. Αν όχι, τότε, σε ότι μας αφορά ως Απόδημος Ελληνισμός, εξυπακούεται ότι θα αναμένουμε το αυτονόητο: Να παραιτηθεί άμεσα από το ΣΑΕ και κάθε άλλη Οργάνωση, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από την Ομογένεια.
- Το τι θα πράξουν η ελληνική κυβέρνηση, ο ''προϊστάμενος'' του ΣΑΕ υφυπουργός Εξωτερικών Δημ. Δόλλης, το ''Πάντειο Πανεπιστήμιο'' και το ''Ωνάσσειο'', αφορά περισσότερο το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό (που πληρώνει διαχρονικά ως μόνιμο ''κορόϊδο'', για΄''λαμογιές'' και άλλα σχετικά).



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.