Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Με τις υποκριτικές στρατηγικές του κατακερματισμού των συνδυασμών του ΓΑΠσοκ, μεθοδεύουν να εγκλωβίσουν την λαϊκή βούληση στις ορέξεις της Τρόικα και των Μνημονίων

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο;
 
Σγουρός: Παίρνουμε από 20% και οι τρεις για την Αττική... (Press-GR)
Εκνευρισμός και ηττοπάθεια στο επιτελείο του
Εκνευρισμός -μαζί με ηττοπάθεια- αρχίζει να επικρατεί στο στρατόπεδο του Γιάννη Σγουρού μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Αττικής που δείχνουν ότι χάνει τη δυναμική του ενώ ήδη η χθεσινή αποκάλυψη του Press-gr προκάλεσε αίσθηση.
Ο ίδιος όταν ερωτάται προσπαθεί να δώσει μια καθησυχαστική εικόνα και λέει ότι "αυτή τη στιγμή είμαστε 20-20-20", εννοώντας ότι συγκεντρώνουν από 20% η δική του υποψηφιότητα, του Γ. Δημαρά και του Β. Κικίλια.
Έστω κι έτσι, όμως, αναγνωρίζει, πρώτον, ότιτο ποσοστό του είναι πολύ χαμηλό και δεύτερον ότι πράγματι ο Γ. Δημαράς μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο. Οπότε...

Ο Αυτοδιοικητικός
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.