Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο Δόλλης και οι δόλιοι: ''Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε τα καπάκια'' (του ΣΑΕ...)

 
-  Το ΣΑΕ (''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'', η κυβερνητική Oργάνωση της Ελλάδας) κατοχυρωμένο και... ''συνταγματικά'', δεν είναι καν εταιρία στην Ελλάδα (δηλ. νομικό πρόσωπο), αλλά ''οργάνωση-μαϊμού''. Tα κρατικά χρήματα διοχετεύονται στις 7 περιφέρειες ανά την υφήλιο και στο προεδρείο του ΣΑΕ, μέσω άλλης εταιρίας, το ''Ιδρυμα Απόδημου Ελληνισμού''.
-  Οι κρατικοδίαιτοι τυχοδιώκτες βρήκαν τον ''άνθρωπό'' τους (τον ''γνωστό'' στην Αυστραλία) Δημήτρη Δόλλη γιά να συνεχίσουν τo ανύπαρκτο ''έργο'' τους στο όνομα των Απόδημων, με την νεκρή Οργάνωση ΣΑΕ, που έχει στοιχίσει 75-80 εκατομ. ευρό στους 'Ελληνες φορολογούμενους, γιά το απόλυτο τίποτα τα τελευταία 15 χρόνια, δηλ. ''πανηγύρια'', κούφιες εξαγγελίες και άλλα συναφή.
-  Με ωραιοποιημένα λόγια γιά ''αναδιοργάνωση'', θέλουν να διατηρήσουν την μεγάλη απάτη, το ΣΑΕ.
-  Συνεδριάζουν 1-2 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, γιά να βρουν νέους τρόπους να κοροϊδεύουν την Ομογένεια.
-  Μαζί με τους ΣΑΕριτζήδες και ''το τσίρκο'', η... Μόνιμη Επιτροπή της Βουλής γιά τους Απόδημους, δηλ. διήμερο ταξιδάκι αναψυχής στην Θεσσαλονίκη, γιά να συμμετάσχουν, τα μέλη της, όπως το συνηθίζουν, στην διαχρονική κυβερνητική -15 χρόνια- κοροϊδία των Απόδημων.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.