Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Oμογενείς, χειροκροτείστε τους φιλέλληνες... (''Βάφτισαν'' έκθεση...''συνεδριακού Τουρισμού'', ένα... ''Μotivation Show'' !)

 Mπορεί -γιά λόγους ''οικονομίας''- να καταργήθηκαν οι δεξιώσεις (από πρεσβείες και προξενεία) γιά την επέτειο έναρξης του αγώνα στα 1821 γιά την απελευθέρωση της πατρίδας μας, που γίνονταν μία φορά την χρόνο, αλλά συνεχίζονται (''λεφτά υπάρχουν'') κανονικά και τακτικά γιά τον GAP και τους υπουργούς του, που ''έσωσαν'' την Ελλάδα, υποδουλώνοντάς την στην ''τρόϊκα''. Φυσικό, αφού οι σημερινοί ''ήρωες'' της ελληνικής κυβέρνησης, είναι πολύ πιό σημαντικοί από τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Μακρυγιάννη και τους υπόλοιπους της επανάστασης του '21. (Με αφορμή τις ''δεξιώσεις'' από τα γεν. προξενεία προς τιμήν του υπουργού Paul Geroulanos, στο Σικάγο 13 Οκτωβρίου και Νέα Υόρκη 14 Οκτωβρίου)
''Βάφτισαν'' έκθεση...''συνεδριακού Τουρισμού'', ένα... ''Μotivation Show'' !
'Ετσι...''προβάλει την Ελλάδα'' στο Σικάγο, ο ''τουρίστας'' υπουργός Πολιτισμού, Π. Γερουλάνος

 
Διαβάστε και βγάλτε...συμπέρασμα: ''The Motivation Show is the must attend annual event for all segments of the incentive, recognition, loyalty and motivational meetings industry. This is the place where corporate America comes to learn how to motivate salespeople to sell, encourage customers to remain loyal, and reward employees for improved performance''...
(Και η ανταπόκριση ΑΠΕ γιά την επίσκεψη)
Κι ενώ ο ''προσοντούχος'' υπουργός Paul Geroulanos κάνει ένα ακόμα ''τουριστικό'' ταξίδι στις ΗΠΑ, οι συμβασιούχοι και οι αρχαιοφύλακες του υπουργείου Πολιτισμού, απόκλεισαν πάλι -διαμαρτυρόμενοι- τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης (13 Οκτ. '10).


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.