Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

«Μετράνε ψηφοδέλτια και τους βγαίνουν 666!»

«Ζηλεύω τους Σαλονικιούς όταν φαντάζοµαι τις συναντήσεις κορυφής στην πόλη µε Ψωµιάδη, Ανθιµο και Μπουτάρη».
Φοίβη - ΝΕΑonline
Και το Οσκαρ της εβδοµάδας, µετά τα αποτελέσµατα των δηµοτικών εκλογών, πηγαίνει στον «παναγ(ρ)ιώτατο» Θεσσαλονίκης που, µαινόµενος, είχε πει στον κυρΓιάννη Μπουτάρη «όσο ζω, δεν θα γίνεις δήµαρχος».
Βάζοντας φωτιά στο ∆ιαδίκτυο και στα blogs, που σπεύδουν σε χιλιάααααδες αναρτηµένα σχόλια να συστήσουν στον «υπέρθεο» να τηρήσει κατά γράµµα την υπόσχεσή του!
Το Οσκαρ ατάκας πηγαίνει σε εκείνον που – στο twitter – µετέδωσε (και αναµεταδόθηκε σε όλο το ∆ιαδίκτυο) την είδηση της ανακαταµέτρησης των ψήφων που ζητά το πνευµατικό «τέκνο» της Θεσσαλονίκης µε το ελληνικότατο όνοµα «Γκιουλέκας» και τα γιαταγάνια του Μακεδονικού Αγώνα υπό µάλης – το οποίο µάλιστα δεν είχε καν τη λεβεντιά να δεχτεί την ήττα. Είπε λοιπόν ο νικητής της ατάκας: «Φανταστείτε στη Θεσσαλονίκη του Ανθιµου να ξαναµετρήσουν τις ψήφους της διαφοράς και να τις βρουν 666!». ...


Αλλοι πάλι θυµούνται τη θρυλική ατάκα του «πα ναγ(ρ)ιώτατου» (µόνιµα οργισµένος και φαρµακόγλωσσος ο επί της γης ταύτης εκπρόσωπος του Θεού, ο οποίος µάλλον δεν εισάκουσε τις παραινέσεις του) προς τον δήµαρχο, πλέον, Γιάννη Μπουτάρη δίπλα στον άµβωνα: «Πρόσεχε καλά. Θα σου άρεσε να πω εδώ µέσα ότι είσαι Βούλγαρος και όχι Ελληνας;».
Το προς Ανθιµον σύνθηµα «Μπουτάρης κι ας µη γουστάρεις» κυκλοφορεί επίσης ελεύθερο, όπως και οι ακόλουθες ατάκες:
«Ζω για την πρώτη γιορτή στον Αγιο ∆ηµήτριο, να δω Ανθιµο µε Μπουτάρη µαλλί µε µαλλί και τον Ψωµιάδη µε το άλογο πάνω στα στασίδια».
«Εύχοµαι στον Ανθιµο µακροηµέρευση. Να ορκίσει τον Μπουτάρη και να του δίνει το χέρι σε κάθε γιορτή για τουλάχιστον 4 χρόνια».
«Ζηλεύω τους Σαλονικιούς όταν φαντάζοµαι τις συναντήσεις κορυφής στην πόλη µε Ψωµιάδη, Ανθιµο και Μπουτάρη».


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.