Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλύπτεται η απάτη: ''Ροζ καταστάσεις'' με στόχο...χρήμα από ''αποζημιώσεις''

''Στημένη δουλειά'' τα...''ροζ'' και τα ''θύματα'' από το μακρινό παρελθόν, από τυχοδιώκτες της παραδημοσιογραφίας, αυτόκλητους ''εισαγγελείς'' και ''δικαστές'', με στόχο ''αποζημιώσεις'' (και φυσικά ποσοστά γιά τους υποκινητές- ''αποκαλύπτοντες'' και συνεργάτες τους), από το ''νόμιμο ιδιοκτήτη'' της Μονής Χρυσοβαλάντου και των 9 Μετοχίων της, δηλ. το... οικουμενικό Πατριαρχείο!...

Προηγήθηκε συστηματική και χυδαία παραπληροφόρηση με δήθεν ''παιδεραστίες'', με δήθεν ''επίκεινται συλλήψεις'', με δήθεν ''η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες'' και άλλα ψευδή, παραπλανητικά και απάνθρωπα συκοφαντικά... ''Φήμες'' ότι ερευνούνται τώρα οι... αποκαλύπτοντες-καταγγέλλοντες, ως ''ύποπτοι σε συνωμοσία''.

Κι εδώ ανακατεμένος, πάλι, ο αλητοτουρίστας στη Νέα Υόρκη και ημιπαράνομος στις ΗΠΑ
(με βίζα παραβιασμένη), δηλ. ο πασίγνωστος λασπολόγος, μεγαλοαπατεώνας-εκβιαστής Α. Σ.
(Διαβάστε στο ΚΑΛΑΜΙ)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.