Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αυτός ο άνθρωπος διαχειρίζεται, ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, δημόσιο χρήμα;

Δεν παρακολουθούμε εκπομπές του κ. Ζούγκλα, για λόγους που έχουμε επισημάνει πολλές φορές.

Η μονόπλευρη παρουσίαση πολλών θεμάτων και οι πολιτικές γλάστρες που φιλοξενεί, κατά καιρούς (συνήθως προτιμά τις ίδιες) που περιμένουν καρτερικά, πάνω δύο ώρες ανιαρού και γκεμπελίστικου μονολόγου του ιδίου, για να τις επιτρέψει να αρθρώσουν δύο τρις λέξεις επιβεβαίωσης των όσων έχουν ακούσει και επιπλέον δηλώνουν, φευ! ότι τον εκτιμούν και κάποιες άλλες ανόητες φιλοφρονήσεις, που τους δίνει επιτέλους τον λόγο.

Αυτά ως απαραίτητο πρόλογο. Οι φίλοι μας οι "Παπατζήδες" μας έστειλαν το παρακάτω σύνδεσμο που αναφέρεται στην χθεσινή του εκπομπή,με θέμα: «17.000 ευρώ για τρία τραπέζια με ψάρια»

Διαβάστε τη ανάρτηση του ιδίου με το σχετικό video, εμείς απλά προσθέσαμε τον τίτλο και εάν αληθεύει το περιστατικό συμφωνούμε και με την κριτική του.

"Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» με την προκλητική- εν μέσω χαλεπών καιρών- δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, Αλέκου Αθανασιάδη. ...

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, κατά τη διάρκεια συζήτησης, με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις παραγγελίες σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ύψους 17.600 ευρώ, για το γραφείο της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδας Τσουρή, o κ. Αθανασιάδης δεν απόρησε, καθώς όπως ανέφερε: «τρία τραπέζια με μενού... ψάρι, κοστίζουν 17.000 ευρώ», υπονοώντας ότι πρόκειται για ευτελές ποσό.

Μάλλον, ο κ. Αθανασιάδης είναι καλοφαγάς, καθώς ψάρια που κοστίζουν... 17.000 ευρώ, λείπουν από το καθημερινό τραπέζι του Έλληνα, ο οποίος καλείται συνεχώς να σφίγγει το ζωνάρι."


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.