Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Άραγε θα πληρώσει τελικά ο αντιπρόεδρος τις υπερβολές του με τη θέση του στην κυβέρνηση;

Αβέβαιο το μέλλον του Θεόδωρου Πάγκαλου στην κυβέρνηση

Μετά την ταπεινωτική ήττα της συζύγου του,  Χριστίνας Χριστοφάκη, που πήρε μόλις 28% στον πρώτο γύρο των εκλογών στο δήμο Σαρωνικού, αβέβαιο μοιάζει τώρα το μέλλον και του ίδιου του Θεόδωρου Πάγκαλου στην κυβέρνηση.
Το γεγονός ότι σήμερα γίνεται σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οικονομία και τον προϋπολογισμό χωρίς την συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, είναι για πολλούς ένα καθαρό “σήμα” ότι το τέλος του Πάγκαλου πλησιάζει.
Ο αντιπρόεδρος χρεώνεται από το ΠΑΣΟΚ το πολυσυζητημένο, “τα λεφτά υπάρχουν” που έκανε μεγάλη ζημιά προεκλογικά στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς και μια ακραία σύγκρουση με την Αριστερά στο σύνολό της, που εμποδίζει το ΠΑΣΟΚ να αντλήσει ψήφους στις περιφερειακές εκλογές από τις παραδοσιακές αριστερές του εφεδρείες.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Πάγκαλος πέρα από τη μετωπική σύγκρουσή του με την Αλέκα Παπαρήγα, επέλεξε την τελευταία εβδομάδα να χαρακτηρίσει, από τηλεοράσεως, “άθλιο” τον Αλέξη Τσίπρα και “αντιπαραγωγικούς” τους στρατιωτικούς. ...

Άραγε θα πληρώσει τελικά ο αντιπρόεδρος τις υπερβολές του με τη θέση του στην κυβέρνηση;
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.