Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο

Γιάννη (ΡΑΓΚΟΎΣΗ), εγώ εχθές σε προειδοποίησα αλλά δεν με πίστεψες και έτρεχες σήμερα πρωί-πρωί να μαζέψεις τα αμάζευτα στην οικονομία με το θέμα της 3ης δόσης που την περιμέναμε του Αγίου Νικολάου και θα την δούμε των Φώτων και βάλε…
Τσάτρα-πάτρα τα μάζεψες, αλλά ήταν ξεφτίλα!
Το ξέραμε πριν 2 εβδομάδες αλλά δεν σας το είπαμε… είναι τεχνικό πρόβλημα που καθυστερεί την διαδικασία… κλπ δεν είναι σοβαρές δικαιολογίες.
Εσύ είσαι μπεσαλής και τσαμπουκάς χαρακτήρας.
Διοργάνωσε λοιπόν μία διακαναλική συνέντευξη και βγες και πες ορθά-κοφτά στους Ε.Ε. «Τι θέλετε πια ρε τσιφούτηδες; Για μερικά ψωρό-δισεκατομμύρια ευρώ θα μας κόβετε κάθε ημέρα την χολή; Κομμένη αυτή η πλάκα, γιατί την άλλη φορά θα αλλάξουμε υπουργό και θα σας στείλουμε ατσάλι και φωτιά. Τον Παύλο (Γερουλάνο) και τον Δημήτρη (Δρούτσα)»!
Θα τους κοπεί η ψυχή, θα αλλάξουν χρώμα από τον φόβο τους και θα μας στείλουν όλες τις δόσεις μαζί να ησυχάσουν και αυτοί και εμείς…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.