Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Θεοφοβούμενοι και θεοφοβούμενες: Μην ανησυχείτε, υπάρχουν ακόμα ολίγοι 'σερνικοί

Το ''Κ'', γιά ν' απαλλαγεί από τις αμαρτίες του και να συγχωρεθεί, αυτήν την βδομάδα δηλώνει θεοφοβούμενο και ασχολείται με εκκλησιαστικά
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου... (Αποκλειστικό): Μοναχή θα ''ανάψει φωτιές'' και θα προκαλέσει... προσέλευση ''πιστών''!
Γεννήθηκε, μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε Θεολογία, έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ξαφνικά, εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αποφάσισε να γίνει μοναχή, λίγα χρόνια μετά την εγκατάστασή της στις ΗΠΑ.
Στο μοναστήρι της Μονής, ασχολείται με αγιογραφία, οικολογία και μελετά, συγγράφει, προσεύχεται.
Είναι νέα στο μοναστήρι, ελάχιστοι το γνωρίζουν και την γνωρίζουν.
Το ''Κ'' ανακάλυψε φωτογραφίες της από το παρελθόν πριν γίνει μοναχή και εξασφάλισε μία φωτογραφία της σήμερα, ως μοναχή. Σύντομα, θα εκκλησιάζεται Κυριακές και στην Μονή.
Οι ελάχιστοι που την γνώρισαν, επειδή αποφεύγει γιά τώρα (εξαιτίας όσων ειπώθηκαν ότι έγιναν στην Αστόρια Νέας Υόρκης) τις δημόσιες επαφές κι εμφανίσεις, ομιλούν γιά έναν πράο άνθρωπο, βαθύτατα φιλοσοφημένο, με προοδευτική αντίληψη γιά την ζωή και την εκκλησία. ...

Μετά από πολλά αιτήματα, δέχτηκε να μιλήσει αποκλειστικά στο ''Κ'' γιά την ζωή της πριν, τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να γίνει μοναχή, τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις, την φιλοσοφία και τα πιστεύω της γιά την εκκλησία και τον κόσμο, την φιλανθρωπία, την προσφορά στον συνάνθρωπο κ.ά...
Στη συνάντηση και συνομιλία μας, δεν δέχτηκε να φωτογραφηθεί... (Την Τρίτη η συνέντευξη)

Θεοφοβούμενοι και θεοφοβούμενες: Μην ανησυχείτε, υπάρχουν ακόμα ολίγοι 'σερνικοί
Στην Βοστώνη, Σπυρίδωνας και 'Ανθιμος σε μνημόσυνο. Μαζί και ο Μεθόδιος (ο Παίσιος έλλειπε μόνο).
Από τις λίγες 'σερνικές εξαιρέσεις στην ''αδελφίζουσα'' Εκκλησία μας, με τις Σωτηρούλες, Γερασιμούλες, Φασιανούλες, Νικητούλες, Ταρασιούλες, Βικεντιούλες και λοιπές (τσ)-ούλες, που αν τις συγκεντρώσει όλες μαζί ένας μητροπολίτης στο Φανάρι, π.χ. ο Ικονίου, φιάχνει...χορωδία γιά να ψέλνουν το ''τροπάριο της Κασσιανής''.
( 'Oταν λένε ότι υπάρχει λειψανδρία στο Φανάρι ειδικά, αλλά και στις θυγατρικές-μητροπόλεις του, το εννοούν. ''Κασσιανές'' έχουν πολλές )
Eρώτηση μόνο γιά λίγους: ''Ποιές'' από τις παραπάνω ή κι ''άλλες'' στο Φανάρι, τις ''τακτοποιούν'' πράκτορες μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ;
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.