Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το φαρμακείο στο μικροσκόπιο ή η " Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ανεβάζεις στα Τάρταρα."

Γράφει ο προβοκάτορας,

Λοβέρδος: "Να δώσουμε χρόνο στη διαφωνία"... αυτό ήταν... καταλάβαμε τον δελφινάκο του ΠΑΣΟΚ...
Ρε σύ Λοβέρδε νομίζεις ότι έτσι θα γίνεις αρχηγός;
Τόση αφέλεια αυτό το παιδί!!! κρίμα!!!
Ένας συνταγματολόγος με σιωπηρή διαδρομή στις παραβάσεις του "επαγγέλματός" του, χρησιμοποιεί τον εκάστοτε υπουργικό θώκο για να προβληθεί ως η εναλλακτική λύση στην αρχηγεία του ανύπαρκτου κινήματος που κάποτε το λέγαμε ΠΑΣΟΚ και δακρύζαμε.
Σήμερα μεταλλάχθηκε σε GAPsok και σαφέστατα  έχει την απόλυτη  περιφρόνησή μας.
Αλλά περί αυτών έχουμε γράψει και μας έχουνε γράψει, αυτό που μέλλει να καταγράψει η ιστορία (ο ιστορικός του μέλλοντος) είναι οι ιδιοτελείς συμπεριφορές τύπου Λοβέρδου. ...

Θεωρώ εσένα τίμιε αναγνώστη μου με τα στοιχεία που παρέθεσα παραπάνω και αυτά που ακολουθούν να κατάλαβες Λοβέρδοι τι σημαίνουν!!!
Αυτό δεν σημαίνει επίσης, ότι συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις οποιεσδήποτε συντεχνίες - κάστες, ούτε βέβαια και με τα κλειστά επαγγέλματα, αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε είναι την διαφαινόμενη διαπλοκή και ιδιοτέλεια αυτών που έχουν την δύναμη να ξεπερνούν τα όποια μέτρα ή επιπτώσεις των συντεχνιών τους, με την ένοχη και απαράδεκτη συναίνεση της αποδοχής των πιέσεων τους  από τους πολιτικάντηδες πολιτικούς.  ...

Όταν ένας παραδοσιακός σοσιαλιστής σαν το Παπουτσή ξευτιλίζεται με τα ΜΑΤ, δέρνοντας ανηλεώς τον κόσμο,  υπακούοντας προφανώς στον αρχηγό του για το τροικανό νεοφιλελευθερο μνημόνιο, αντίθετα ένας άλλος "ξενομερίτης" πολιτικός ξεγλιστράει στρογγυλεύοντας  με νέες αναδιπλώσεις  αποφεύγοντας  τους δημοσκοπικούς σκοπέλους καταγράφοντας συμπάθειες.

Αλλά όπως είπε και η Μήτση Κωνσταντάρα:

"Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ανεβάζεις στα Τάρταρα."

Φαρμακοποιός: Ο ορισμός του κλειστού επαγγέλματος (VIDEO)

Καθώς άρχισε η συζήτηση μεταξύ υπουργείου και φαρμακοποιών για την απελεθεύρωση του επαγγέλματος, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα βίντεο που ετοίμασαν οι "Φαρμακοποιοί Χωρίς Φαρμακείο". Μια οργάνωση που πιέζει για την άμεση απελευθέρωση του "κληρονομικού" δικαιώματος ανοίγματος νέου φαρμακείου. 
Όπως υποστηρίζουν, η συντεχνία των ιδιοκτητών φαρμακείων αποκρύπτει την αλήθεια. Στο βίντεο που ακολουθεί μια αναλυτική παρουσίαση της πραγματικότητας του ελληνικού φαρμακείου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.