Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 89η)

Γράφει το Ζιζάνιο
 Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, καταφέρατε το ακατόρθωτο!
Με δεδομένη την επικοινωνιακή υπεροπλία επί της Νέας Δημοκρατίας, χάσατε την πολιτική μάχη και στην υπόθεση του πορίσματος της Siemens!
Οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτές Τζαβάρας και Αποστολάκος, υπερασπίζονται με σθένος το θεσμικό κύρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens, ενώ οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψελλίζουν δικαιολογίες και ακατανόητα πράγματα…
Δηλαδή, οι Νέο-Δημοκράτες υπερασπίζονται το κύρος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ενώ οι ΠΑΣΟΚ-οι κάθονται και ακούνε να τους τα χώνουν ο Πρετεντέρης και η Τρέμη. Να χρησιμοποιούν δε πραγματικά παραδείγματα, σαν αυτό του Ι. Παπαθανασίου που τον μπλέξατε κατά λάθος, και να γίνονται στο σύνολο πιστευτοί.
Εκεί καταντήσατε, να γίνονται τιμητές του δημοσίου βίου οι μεγαλό-δημοσιογράφοι του mega.
Και μετά κάθομαι εγώ ο ηλίθιος και ρωτάω, ποιο είναι το μεγαλό-στέλεχος και πρωτοκλασάτος υπουργός που διάβαζε τα μαθήματα του όταν ο πατέρας του τα είχε βρει και συνεργάζονταν με την χούντα, ή ποιος μεγαλό-πασοκος και τέως υπουργός, αγόρασε ηλεκτροκίνητες σιδηροδρομικές μηχανές από την Siemens, όταν ο ΟΣΕ δεν είχε ακόμα ηλεκτροκίνηση.
Και επειδή είμαι ηλίθιος στο τετράγωνο, περιμένω και απάντηση.
Εδώ δεν μιλάμε για ηλιθιότητα, αλλά για την απέραντη βλακεία. Πάρτε το όμως απόφαση, κάθε ημέρα που περνάει οι ηλίθιοι λιγοστεύουν. Και αλλοίμονο σας όταν και οι τελευταίοι ηλίθιοι και οι βλάκες, εκλείψουν.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.