Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κύριε Χρυσοχοΐδη, υπογράψατε τις τοποθετήσεις για τις Βρυξέλλες, ή καθυστερούν;…

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου  (σίβυλλα)
  
Δύο κυρίες, Σύμβουλοι του κ. Γιάννη Παπαθανασίου, πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών του κ. Καραμανλή, με απόφαση του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη τοποθετούνται στις Βρυξέλλες…
Οι δύο κυρίες (Αλκ. Π. και Αναστ. Π.), βασικά στελέχη στο γραφείο συμβούλων του κ. Παπαθανασίου, έπρεπε να αναβαθμιστούν με κάθε τρόπο!
Ελλείψη στελεχών στο υπουργείο του στιβαρού Μιχάλη, με εισήγηση του κ. Φίρμπα (υπηρεσιακού παράγοντα) και του Πετράκου, Γ. Γραμματέα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (!), παίρνουν το δρόμο της «ξενιτιάς» για τις Βρυξέλλες.
Έτσι, μόλις επανέλθει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στη διακυβέρνηση της μεγάλης πατρίδας μας, της Ελλάδας με την Αξιοκρατία και Διαφάνεια του ΓΑΠ!
Όπως είναι γνωστό, το μεγάλο μειονέκτημα στη σημερινή εποχή είναι να είναι κάποιος ΠΑΣΟΚ. Αυτό, ειδικά στο δημόσιο τομέα, αποτελεί...
 «ανίατη ασθένεια» και πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο!
Άλλωστε, όπως αποκάλυψε χθες το PRESS-GR (Tι συμβαίνει στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης;...), ρολόι κυλάει το «σύστημα», αλλά κι ΑΝΙΚΗΤΟ!
Υπάρχουν οι αναντικατάστατοι στο σύστημα, ώστε να υπάρχει και η σχετική αλληλεγγύη μεταξύ των υπουργών που διαδέχονται ο ένας τον άλλον και να γίνονται μια χαρά οι δουλειές…
Άντε και συγκυβέρνηση!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.