Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Για να δούμε τι θα κάνουν οι βολευτές; Ζητούν άρση ασυλίας του Πάγκαλου

Με το ερώτημα της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έφθασε το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής το έγγραφο της εισαγγελίας που αφορούσε τις δηλώσεις Πάγκαλου εναντίον του Α.Κουτούπη που είχε προταθεί για τη θέση του ΓΓ στο υπουργείο Οικονομικών

Με το ερώτημα της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου έφθασε το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής το έγγραφο της εισαγγελίας που αφορούσε τις δημόσιες δηλώσεις Πάγκαλου εναντίον του Ανδρέα Κουτούπη που είχε προταθεί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Κουτούπης διαθέτοντας ένα "βαρύ" βιογραφικό ήταν υποψήφιος για την θέση του ΓενικουΓραμματέα μέσω της διαδικασίας open gov. Επιλέχθηκε και αφού πέρασε και από τη διαδικασία συνέντευξης με τον υπουργό οικονομικών διορίστηκε στο υπουργείο. ...

Την επόμενη ωστόσο ημέρα δημοσιεύματα εμφάνισαν διαλόγους του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τους οποίους προέκυπτε ότι καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟΚ.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του χαρακτήριζε τον Ανδρέα Κουτούπη "σαχλαμάρα" και "καραγκιόζη" με αποτέλεσμα ο πρώην Γενικός Γραμματέας να καταθέσει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η εισαγγελία πρωτοδικών ζητά την άρση της ασυλίας του αντιπροέδρου ώστε να κινηθεί η ποινική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμιση.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.