Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στέλνουν τα ΜΑΤ στον Γκλέτσο

Τα ΜΑΤ επιστρατεύει η ΕΛΑΣ για να εμποδίσει νέα επιχείρηση του Απ.Γκλέτσου να ανοίξει παράκαμψη των διοδίων στη Στυλίδα. Προετοιμάζεται η σύλληψή του με αστυνομική διάταξη που εξέδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας. 
Μαζί του οι κάτοικοι της περιοχής
Αποφασισμένος δηλώνει ο Απ.Γκλέτσος να ξανανοίξει τον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Στυλίδας έτσι ώστε να περνούν οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς να πληρώνουν διόδια, καθώς συνεργείο της Νέας Οδού έκλεισε το απόγευμα τη δίοδο που άνοιξε το πρωί με τη μπουλντόζα.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ επιστρατεύει ΜΑΤ που σπεύδουν στην περιοχή για να εμποδίσουν τον δήμαρχο και τους κατοίκους να ανοίξουν ξανά τον παράδρομο. ...

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συνελήφθη παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού ειδοποιήσαν την αστυνομία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από τον δήμαρχο Στυλίδας, καθώς λόγω του αξιώματός του παραπέμφρθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.
Ήδη, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας διατάχθηκε η ολοκλήρωση της δικογραφίας για τη σημερινή επιχείρηση του δημάρχου της Στυλίδας.

Την ίδια στιγμή, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια δεν δέχεται τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στους κατοίκους της Πελασγίας και πλέον οι διερχόμενοι από την Πελασγία πληρώνουν κανονικά 2,6 € για κάθε διέλευσή τους.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος έχει καλέσει ήδη όλους τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση, αύριο Τρίτη στις 8 το πρωί, λίγο πριν από τα διόδια της Πελασγίας για την οριστική λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια, όπως σημειώνει στο κείμενο της ανακοίνωσης.

Προκειμένου να εμποδίσει τον Απ.Γκλέτσο, ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας προφασιζόμενος κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποκλείει την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στο τμήμα της εθνικής οδού από τις Ράχες έως τα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία, αλλά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση εφαρμόζεται άμεσα, με αποτέλεσμα περιπολικά να βρίσκονται όλη τη νύχτα στο σημείο της επιχείρησης.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.