Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συγκέντρωση & πορεία πολιτών, για την σύλληψη Γκλέτσου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου.
Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι και ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, στο κτήριο της Λαμίας και θα οδηγηθεί λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία, που είχε σχηματισθεί σε βάρος του ιδίου και συνεργών του, για αυθαίρετη αφαίρεση πλευρικών στηθαίων ασφαλείας από οδικό άξονα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδες και κινήσεις πολιτών κατά των διοδίων ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την σύλληψη, έξω από το κτήριο της αστυνομίας και εν συνεχεία πορεία μέχρι τα δικαστήρια Λαμίας, όπου θα μεταφερθεί ο Απ. Γκλέτσος, για να στηρίξουν την πρωτοβουλία του να ανοίξει τον παράδρομο των διοδίων στην Πελασγία. Σύμφωνα με την ...
ανακοίνωση της αστυνομίας πάντως, η δικογραφία αφορά στη διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, στη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στην παραβίαση διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πράξεις που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα το μεσημέρι και σήμερα το πρωί στην Π.Α.Θ.Ε στην περιοχή Στυλίδας.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.