Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 5η )

Γράφει το Ζιζάνιο

Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, η Π69 ιδρύθηκε και τις επόμενες ημέρες θα σου έχουν το who is who των ιδρυτών της. Τώρα θα σου επισημάνουμε ένα άσχημο σημάδι.
Είναι δύο-τρεις υπουργοί, που όταν βρίσκονται με συνεργάτες τους δηλώνουν με απόγνωση: «Για να λύσουμε το πρόβλημα της οικονομίας πρέπει να φορολογήσουμε την ανικανότητα μας».
Μάλλον τους χαρακτηρίζει έλλειψη πολιτικού θάρρους.
Π.χ. και την Έλλειψη ειλικρίνειας που σας χαρακτηρίζει να φορολογούσατε, πάλι θα λύνατε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ενώ αν φορολογήσετε την αγνωμοσύνη με την οποία φερθήκατε στους απλούς ΠΑΣΟΚ-ους που σας κουβάλησαν στην πλάτη τους, τότε θα υπάρξει και πλεόνασμα και η Ελλάδα θα μεταβληθεί σε Κατάρ.
Δεν σε χαλάει η φορολογία της αγνωμοσύνης. Από υπέρ-υπουργός θα μετονομαστείς σε υπέρ-εμίρη. Και θα μπεις έτσι και στο μάτι του Χάρη.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.