Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 71η)

Γράφει το Ζιζάνιο
  
Καμιά 500-αρια γεροντάκια του ΠΑΜΕ είχαν μαζευτεί σήμερα το πρωί στην Β. Σοφίας και έκαναν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Παρατάχθηκαν οι κλούβες των ΜΑΤ και οι διμοιρίες των ΜΑΤ στο ύψος της Βουλής, για να σταματήσουν την πορεία.
Ο ΓΑΠ ετοίμαζε την θεόπνευστη και βαθυστόχαστη ομιλία του προς τους απανταχού Αμερικανό-Εβραίους και δεν έπρεπε να τον ενοχλήσει κανείς. Ούτε ο Αθανασάκης!
Έλα ντε που τα γεροντάκια είχαν άντερα και είπαν στα ΜΑΤ: «Μην τολμήσετε να μας σταματήσετε και να σηκώσετε χέρι επάνω μας»!
Τα προαιώνια αντανακλαστικά, θέσφατα και παραδόσεις της φυλής, λειτούργησαν άμεσα. Οι άντρες των ΜΑΤ, έδειξαν με την στάση τους στους επικεφαλής αξιωματικούς, που τους προέτρεπαν σε δυναμική αντιπαράθεση, ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να χτυπήσουν τους γέροντες.
Η ηθική νίκη τεράστια!
Τα γεροντάκια πέρασαν και έφθασαν στην γωνία Β. Σοφίας και Ηρώδου του Αττικού. Εκεί σταμάτησαν.
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη! Εξαπλώνεται το κίνημα της απείθειας και της ανυπακοής. Καλά τους γέροντες, που οδηγήσατε στην πείνα, δεν ήταν δυνατόν να...
 τους κάνετε καλά, αλλά ακόμα και τα ΜΑΤ να πάψουν να σας υπακούουν;
Δεν σας βλέπω καθόλου καλά.
Για κοίτα να ετοιμάσεις, σχετικά γρήγορα, εκείνες τις ειδικές μονάδες του στρατού για την αντιμετώπιση ταραχών. Σε λίγο θα σας είναι εξαιρετικά χρήσιμες αν φυσικά παραμείνουν και αυτές πιστές και νομιμόφρονες…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.