Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! (από σίβυλλα) Ο υπουργός Εσωτερικών είναι ο τρομοκράτης!...


Συνελήφθη στην Αίγυπτο ο υπεύθυνος της τρομοκρατικής επίθεσης στη χριστιανική εκκλησία των Κοπτών στην Αλεξάνδρεια…
Ο μέχρι χθες υπουργός Εσωτερικών Χαμπίμπ Αλ Αντί, ο "σοσιαλιστής" υπουργός του Μουμπάρακ ήταν αυτός που οργάνωσε την τρομοκρατική επίθεση στην Αλεξάνδρεια.
Συνελήφθη από τον Γενικό Εισαγγελέα της Αιγύπτου, μετά την ομολογία των συνεργατών του, πως ήταν αυτός που καθοδήγησε την τρομοκρατική επίθεση σε χριστιανική εκκλησία των Κοπτών στην Αλεξάνδρεια…
Για να γίνει κατανοητό πως «εργάζονται» από κοινού στην Αίγυπτο -και όχι μόνο-, η ισραηλινή Μοσάντ σε συνεργασία με την αμερικάνικη Cia, η περίπτωση της "τρομοκρατικής" επίθεσης στην Χριστιανική εκκλησία είναι ένα παράδειγμα τεκμηρίωσης.
- Το κτύπημα οργανώνεται από τον Υπουργό Εσωτερικών, τον αρμόδιο για την καταπολέμηση της «τρομοκρατίας».
- Τα δυτικά ΜΜΕ (τα περισσότερα χρηματοδοτούμενα και εξαρτημένα από Ισραήλ και ΗΠΑ), αρχίζουν το γνωστό παραμύθι της Αλ Κάιντα, του ισλαμικού εξτρεμισμού.
- Η δυτική κοινή γνώμη "διευκολύνεται" από τους τρομοκράτες των αμερικανόφιλων δικτατορικών καθεστώτων (άσχετο αν συμμετέχουν στη λεγόμενη «Σοσιαλιστική» Διεθνή. Άλλωστε σ’ αυτόν τον οργανισμό συμμετέχουν και οι εγκληματίες υπουργοί του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος) και «ξεχνούν» την καταπίεση των λαών. ...
- Η σύγκρουση πολιτισμών λαμβάνει «σάρκα και οστά».
Η συνέχεια γνωστή σε όλους μας…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.