Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τρέμει ο ΓΑΠ! Ο Καρατζαφέρης διεκδικεί τη “Σοσιαλιστική” Διεθνή!

Μοναδικοί υποστηρικτές, ως σήμερα, του “σοσιαλιστή” δικτάτορα Μουμπάρακ, ήταν εκτός του προέδρου της “Σοσιαλιστικής” Διεθνούς ΓΑΠ, ο εγκληματίας Νετανιάχου και ο αχυράνθρωπος Αμπάς.
Σφήνα σ’ αυτούς τους παγκόσμιους ηγέτες του σοσιαλισμού, μπήκε ο Γ. Καρατζαφέρης.
Βέβαια, το πρόβλημα θα εμφανιστεί όταν ο κύριος Καρατζαφέρης εκφράσει τη φιλοδοξία του και διεκδικήσει θέση, τουλάχιστον Αντιπροέδρου, στη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Για να πούμε του στραβού το δίκιο, τι...
 περισσότερο έχουν οι άλλοι από τον αρχηγό του ΛΑΟΣ;
Διαβάζουμε στη σημερινή Ελευθεροτυπία:
Υπέρ Μουμπάρακ
Σε έναν από τους ελάχιστους υποστηρικτές του Χόσνι Μουμπάρακ αναδεικνύεται ο ΛΑΟΣ, αφού ο Γιώργος Καρατζαφέρης με δηλώσεις του καταφέρεται κατά των Αμερικανών, οι οποίοι, όπως λέει, βιάζονται να ξεφορτωθούν τον αιγύπτιο πρόεδρο που είναι η μόνη σταθερά του συστήματος στη Μέση Ανατολή. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι κερδισμένη από μια τέτοια εξέλιξη θα βγει η Τουρκία και ότι το Ισραήλ θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Στελέχη του κόμματος, πάντως, κάνουν λόγο για «τούμπα» του αρχηγού τους, ο οποίος από σκληρός επικριτής για πολλά χρόνια της ισραηλινής εξωτερικής πολιτικής, το τελευταίο διάστημα (ελέω και αγωγών) έχει ρίξει εντυπωσιακά τους τόνους. Τ. Τ.
 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.